Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Jaki rozmiar chusty ?

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Mam dokładnie ten sam problem. Mam 168 cm wzrostu, rozmiar góra 42 a dół 44 (taka budowa) i nie wiem jaki rozmiar. Trochę boje się, że 4,6 m będzie za mały do niektórych wiązań. Poradźcie proszę!

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryu_o Zobacz posta
    Mam dokładnie ten sam problem. Mam 168 cm wzrostu, rozmiar góra 42 a dół 44 (taka budowa) i nie wiem jaki rozmiar. Trochę boje się, że 4,6 m będzie za mały do niektórych wiązań. Poradźcie proszę!
    za mały na pewno nie ja z tego wiążę praktycznie wszystko, a większe rozmiary od Ciebie nosze

Chustonoszka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Naprawdę?! To super. Pocieszyłaś mnie bardzo! To mogę brać się za wybrzydzanie i kupować 4,6

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Jesteśmy podobnych wymiarów i nigdy mi nie zabrakło z 4,6m.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustonoszka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

A ja z obawy że za krótka opuściłam kilka chust na allegro... Już tego nie zrobię, dzięki!!

Chustonoszka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

A ja muszę się wszystkim pochwalić. Mam już swoją pierwszą chustę i jestem nią zachwycona. Już nawet z jaśkiem się zamotałam na próbę i to dociąganie to dość trudna sprawa...

Chustonoszka

Domyślnie

A ja muszę się wszystkim pochwalić. Mam już swoją pierwszą chustę i jestem nią zachwycona. Już nawet z jaśkiem się zamotałam na próbę i to dociąganie to dość trudna sprawa...
    Gratuluję Jaką chustę kupiłaś? Jeżeli chusta jest mało złamana to trudniej się ją będzie dociągać, może popracuj nad nią trochę, to na pewno będzie lepiej

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

spokojnie wystarczy, ja mi wystarcza jak jestem sporo grubasza to tobie tym bardziej 4,6 wystarczy
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Odkupiłam LenyLamb od FatalFuchsia. Jest mięciutka ale nie wiem jak bardzo może być. Jest piękna, kolorowa i wieeeelka! 4,6m Poprzednia właścicielka mało ją używała.
    Ostatnio edytowane przez ryu_o ; 19-02-2013 o 12:00

Uprawnienia umieszczania postów