Mam dokładnie ten sam problem. Mam 168 cm wzrostu, rozmiar góra 42 a dół 44 (taka budowa) i nie wiem jaki rozmiar. Trochę boje się, że 4,6 m będzie za mały do niektórych wiązań. Poradźcie proszę!
Mam dokładnie ten sam problem. Mam 168 cm wzrostu, rozmiar góra 42 a dół 44 (taka budowa) i nie wiem jaki rozmiar. Trochę boje się, że 4,6 m będzie za mały do niektórych wiązań. Poradźcie proszę!
Naprawdę?! To super. Pocieszyłaś mnie bardzo!To mogę brać się za wybrzydzanie i kupować 4,6
![]()
A ja z obawy że za krótka opuściłam kilka chust na allegro...Już tego nie zrobię, dzięki!!
A ja muszę się wszystkim pochwalić.Mam już swoją pierwszą chustę i jestem nią zachwycona.
Już nawet z jaśkiem się zamotałam na próbę i to dociąganie to dość trudna sprawa...
spokojnie wystarczy, ja mi wystarcza jak jestem sporo grubasza to tobie tym bardziej 4,6 wystarczy
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Odkupiłam LenyLamb od FatalFuchsia. Jest mięciutka ale nie wiem jak bardzo może być. Jest piękna, kolorowa i wieeeelka! 4,6m Poprzednia właścicielka mało ją używała.
Ostatnio edytowane przez ryu_o ; 19-02-2013 o 12:00