Pokaż wyniki od 1 do 20 z 42

Wątek: Apetyt na więcej chust

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anyczka Zobacz posta
    Czy macie jakiś patent na przekonanie męża, że potrzebujecie więcej, niż jednej chusty?
    Mam dwie, bebinę znaki zodiaku 4,6 i perełkę Nati 4,2, i chętnie nabyłabym jeszcze coś krótszego, marzy mi się didymos albi zara, a najlepiej obie Mąż mi pieniędzy nie wydziela, mam swoje, ale nie da się nie wyjaśnić zakupu za takie pieniądze... Nie wiem, czy jasno się wyrażam: ja sama siebie przekonywać nie muszę, intuicyjnie wiem, że to nie są głupio wydane pieniądze, że krótsza do jednego wiązania, dłuższa do innego itp. Ale jakoś wszystkie moje argumenty bledną w obliczu racjonalności mojego męża, który twierdzi, że można by nosić w jednej długiej... I czuję się jak rozrzutna bardzo kobieta;(
    Czasami widzę na forum, że dziewczyny mają całe stosy - jak na to reagują Wasi mężowie? Nie psioczą??
    Nie mówiąc już o ilości pieluszek, do których stosunek mam typowo kolekcjonerski....;(
    M.nie psioczy bo go nie wtajemniczam
    pogubił sie wiele lat temu
    poza tym mówie wprost, ze kazdy ma swoje hobby
    ja nie interweniuje w jego a on w moje
    wszystkie chusty nabylam za swoje pieniądze
    lubię kupowac chusty i już!

żadnej chusty z nim nie konsultowalam....
    kupuję co chce, bo mam świadomośc, że jak wroce do pracy to ani czasu ani siły tyle nie będe miala co teraz
    a wracam już w czerwcu

Mój mąż na szczęście-nieszczęście spostrzegawczy jednak, i przy dwóch chustach trzecią na pewno zauważy...
    zaręczam Ci że jak kupisz-sprzedasz, potem nagle bedziesz miala 5 a nagle 3 czy potem 8 chust
    to się nie połapie
    najpierw mozna sie powymieniać, na cele dezorientacji

tylko po co sie tlumaczyc?
    rozumiem jak nie ma na chleb, robisz wlamy na konto - ale jak masz własne środki
    jesteśmy dorosłymi ludźmi i mamy prawo do wlasnych fascynacji, bez pozwolenia męzowskiego
    Ostatnio edytowane przez irla ; 09-04-2011 o 10:00
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Uprawnienia umieszczania postów