e tam, czytalam tez czasami w watkach lasek na NM ze w niedziele dostawaly tez...ostatnio nawet cos, nie pamietam tylko przy ktorym limicie.
Mi się nawet ten fiolet podoba, ale po wpadce z gekonami - boję się tego koloru.
A tak w ogóle to mi się jednak czerwone najbardziej podobają. Najchętniej czwórkę bym jakąś nabyła - ale chyba czwórek nie było![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
fuj. zdecodowanie dwukolor, bez czarnej nitki:/
http://www.thebabywearer.com/forum/s...se-.-.-./page2
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 08-04-2011 o 10:05
No tak - fuj.![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
no właśnie, nie dość że znowu pawie, to znowu fiolet a na świecie tyle kolorów!!!
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
a jak lubię fiolet elburski, tak ta sina kura mnie nie bierze![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
czyżby inspiracją do tych pawi był drób sprzedawany w hipermarketach?![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ponoć pomyłka i to miały być ecru?![]()
Że pomyłka to widać
Pfau Violett Pomyłka Linen![]()
są lepszejsze foty,niestety mojej opinii nie zmieniły![]()
fotki Monique swietne, ale i tak sie ciesze, ze mojego wymienilam na kolejnego Ecru zanim jeszcze sie pojawil
fioletowy denat(urat) od razu po wyladowaniu leci z powrotem do Germanii![]()
a mnie sie podobaja![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
ok, pawie przylecialy.
jestem zaskoczona, bo -NIE LUBIAC FIOLETOW-uwazam, ze ta chusta jest naprawde ladna! nie ejst to zimny denaturatowy fiolet, jak sie okazuje, ale raczej cieply, bzowy. jasny, ale mily oku! o dziwo
no i trzecia nitka tez jest, ecru.
no dla mnie z tych lnianych Ecru jest Number 1)
ale na pierwszy rzut oka (i macniecie), filoet, mimo ze sliski nowością, wydaje sie byc nieco cienszy od Ecru (no i zdecydowanie od Garneta, no ale ten to byl grubas!). nie wiem jak to po praniu bedzie, ale takie odnosze wrazenie.
ponadto na ciemniejszej stronie, tej gdzie paw jest jasny, jego krawedzie wydaja sie takie wypukle, trojwymiarowe (podobnie jak kratka); liscie juz nie.po drugiej stronie natomiast i ptaki, i liscie sa mocno wypukle.
no nie wiem, ogolnie zdaje sie dosc trojwymiarowy!
rozmiar 7 ma 72 cm szerokosci, a dlugosc wzdluz krawedzi to 5.65m.
ok, zerknelam jeszcze przez plachte na wprost okna i przeswituje
wiec to chyba najcienszy z grubasnych ptakow!
DziękiMnie w sumie bardziej interesuje ten ecru niż fiolet
Fiolet to tak nieosobiście,ale porównania byłam ciekawa
![]()