Nie ma sprawy![]()
Nie ma sprawy![]()
No nie wierze, to w Słupsku mamy tez chustujązarejestrowalam sie za namową znajomej z 28dni, wczoraj zamówiłam elastyka Lenny Lamb, mój synek dzis skonczył 12 dni, będę z mezulem potrzebowac pomocy, bo z instrukcji na kartce to wiecie jak jest z wiązaniem u osoby bez wprawy
mieszkamy na os. Piastów na Br. Gierymskich
czy ktoś z pomocnych słupskich mam mieszka może w okolicy zeby nie miec daleko do nas na herbatkę/kawkę i pomoc w wiazaniu?
Witam,
do mnie dziś dotarła piękna tkana! I jeśli jeszcze są na tym forum pomocne słupskie mamy, to i ja podnoszę łapkę na spotkania instruktażowe![]()
Małgosiu, czy ty jestes zarejestrowana na 28dni, masz tam ten sam nick i córeczkę Ewe??![]()
No nie gadaj.... Mysza?!![]()
To w takim razie, jak macie możliwość, zajrzyjcie do Koszalinabo nam się szykuje większe spotkanie 16go. Szczegóły w wątku koszalińskim.
![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
Byłam na krótkim urlopie od forum, ale już się melduję
Mieszkam na Koszalińskiej, na Gierymskich mieszkałam jako panienka (rodziców tam mam) - witam sąsiadkę
Jakby coś, to ja chętna na małe spotkanko, tylko nie u mnie, bo nie bardzo mam warunki.
721 743 416 mój telefon jakby cuś![]()
Basiu dziekujemychustuje młodego codziennie po godzince, półtorej odzyskalam rece i moge cokolwiek zrobic w domu
dziekujemy
![]()
Ale super!!
Może wpadniemy na siebie na jakimś spacerze
Hop, hop! Jest tu kto?Tak sobie pomyślałam (grunt to refleks, gdy się jest od roku zarejestrowaną chustoforumką
), że dziewczyny z Koszalina mają kilka podwątków na ploty i się spotykają - nie bądźmy gorsze. Zrobiło się ciepło, przed nami piękne wiosenne i letnie dni, więc może udałoby się nam jakieś spotkanko zorganizować, np. w parku? Tylko że mi pasują weekendy albo wolne świąteczne dni (weeekend majowy).
Ja będę w Słupsku w czerwcu. Może umówimy jakieś potkanie spacerowo-chustowe, co by wzbudzić sensację na mieście?![]()
madorado, chętnie, tylko że ja aktualnie jestem bezchustowcem. Czekam na przetestowanie MT od Alci. Może akurat wtedy będę go miała![]()
Ale że co? Chusty żadnej nie masz na stanie czy dziecko nie chce być noszone?
Nie mam żadnej chusty. Miałam tylko jedną, ale się pozbyłam niedawno, bo nie naumiałam się motać na plecach, a dzieć jest za duży i strasznie się wierci. Właściwie to najchętniej chodzi sam, bo z wózkiem też jest kłopot. MT ma być ratunkiem w górach![]()
Hej sąsiadki![]()
Tak się rozglądam po Waszym podwórku forumowym i pytanko mam.
Czy w Słupsku jest szansa na zrobienie warsztatów?
W sensie czy macie znajomych zainteresowanych tematem lub potrzebujących pomocy? I czy ewentualnie któraś z Was chciałaby się zaangażować w organizację logistyczną i pomoc?
Jakby co piszcie pw.
emelbe dzięki za wejściówkiczęść juz wykorzystana.
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Nie wiem jak z zainteresowaniem chustowym w Słupsku jest... wśród moich koleżanek, to wszystkie są ciekawe, ale czy na tyle aby przyjśc na warsztaty, to wątpię. Może jednak się mylę i jakby dobrze nagłośnić, to wypaliłoby? W każdym razie jakby potrzebna była pomoc w organizacji, to myślę że mogłabym swoje 3 grosze dorzucić
Ja w każdym razie chętnie na takie warsztaty wyruszę, bo wiążę się ale nikt mnie nie sprawdził, więc chętnie poddałabym się surowej krytyce![]()
Hello
mamy w planie tydzień w Słupsku i tu moja wielka prośba - gdzie znajdę jakiś fajny plac zabaw - nie musi być jakoś super-hiper wypasiony, ale przede wszystkim czysty, bez psich kup czy szkła po wieczornych imprezkach?
Z góry dziękuję
niedaleko dworca PKP - ale my mobilni jesteśmy, więc to nie ma aż takiego dużego znaczenia