Orlando od wczoraj w ciagu dnia jest suchyZa kazdym razem wola 'ee'. Wczoraj caly dzien nas nie bylo w domu, bylismy na spacerze (bylo siusianie w plenerze) i u znajomych na obiedzie (siusianie i kupa na wc). Do domu wrocilismy przed 19 z sucha pielucha! Dzisiaj to samo, strasznie sie ciesze, bo jak Orli chce do toalety, to sam tam szybko biegnie. Dzisiaj na dwie godzinki zostawilam go u mojej mamy i jej tez komunikowal o swoich potrzebach. Jestem tak dumna ze swojego synka! Savana miala 20 miesiecy, gdy w ciagu dnia nosila juz normalne majteczki, a 22 miesiace, gdy na noc nie zakladalam jej pieluszki. Orlando ma pieluszke w ciagu dnia, ale pieluszka jest sucha, moze sprobuje zalozyc mu tylko majteczki...
Orlinek kladzie sie spac o 19 i okolo 24 robi siusiu (pieluszka jest sucha) i dostaje cyca. Potem spi do 6 rano i kilka dni temu zauwazylam, ze pieluszka tez jest prawie sucha, o 6 rano znowu siusiu i cysio i tak spi do 8 rano.
Zdaje sobie sprawe, ze Orli jest jeszcze na tyle maly, ze mozemy miec etap krokow w tyl.. zobacze jak to bedzie, choc wydaje mi sie, ze pewnie bedzie dobrze.