Zamieszczone przez ankamk Dzisiaj tj. 5 kwietnia Prusa koło Placu Słowiańskiego. Mama z dwójką. Maleństwo w czerwonościach, starsza dziewczynka samobieżna. Ktoś stąd? Jakim cudem?! - na Prusa i Słowiańskim to tylko Ty nosiłaś i od biedy jeszcze ja Bosz... jest tutaj jeszcze ktoś chustowy?! No nie wierzę!!! Ps. Ania - no i Ty nie zaczepiłaś?!
To nie ja. Ja jutro będę w centrum więc jak chcesz to możesz statystyki podwyższać
MatyldaEmilkaZosia
Hej Bytomianki A może podpowiecie, gdzie można z maluchem się wybrać, do jakiej kawiarni, gdzie nie będą krzywo patrzeć na "piersiową" matkę? Ps. Od soboty będę śmigać z synem po mieście w MT - jakby kto pytał
Zamieszczone przez amst To nie ja. Ja jutro będę w centrum więc jak chcesz to możesz statystyki podwyższać Agnieszka - a będziesz pomykać w manduce? To daj znać, gdzie się zaczaić Zamieszczone przez magdalena Hej Bytomianki A może podpowiecie, gdzie można z maluchem się wybrać, do jakiej kawiarni, gdzie nie będą krzywo patrzeć na "piersiową" matkę? Ps. Od soboty będę śmigać z synem po mieście w MT - jakby kto pytał 1. A gdzie na Ciebie krzywo patrzyli? 2. Znaki rozpoznawcze MT proszę
1. A gdzie na Ciebie krzywo patrzyli? 2. Znaki rozpoznawcze MT proszę [/QUOTE] 1. W Suplemencie. 2. MT Pathi - w zależności od nastroju, albo będą kwiatki albo spadochroniarz
Zamieszczone przez magdalena 1. W Suplemencie. Żartujesz? 2. MT Pathi - w zależności od nastroju, albo będą kwiatki albo spadochroniarz [/QUOTE] No to gdzie będziesz z kwiatkami tudzież spadochroniarzem?
No właśnie nie wiem, stąd było moje pytanie o miejsce przyjazne matkom z dzieckiem
Zasady na forum