Pokaż wyniki od 1 do 20 z 140

Wątek: Nati Alaska i Peru i Sycylia :)

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Alaska mi się strasznie nie podobała... aż do czasu zdjęć w akcji ale chyba bardziej na kółkową by sie dla mnie nadawała
    A jak uda mi się w końcu urodzić, to może sobie ramach gratulacji Sycylie kupie

"Rzeczy, które posiadasz w końcu zaczynają posiadać ciebie..."

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

alaska, peru i dorzucam jeszcze nepal-cudne
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustofanka

Domyślnie

Zamówiłam Sycylię Bo chyba w szerszych paskach się będę lepiej czuć... Zobaczymy, jak przyjdzie rozumiem, że najpierw muszę uprać??? Bez płynów, na 30 st. program wełna? I nie w pustym bębnie - to z czym pierzecie chusty, żeby bęben nie był pusty?

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makatka Zobacz posta
    Zamówiłam Sycylię Bo chyba w szerszych paskach się będę lepiej czuć... Zobaczymy, jak przyjdzie rozumiem, że najpierw muszę uprać??? Bez płynów, na 30 st. program wełna? I nie w pustym bębnie - to z czym pierzecie chusty, żeby bęben nie był pusty?
    ja piorę bawełniane nawet w 60 st, nie rozumiem, po co program wełna dla bawełnianej chusty? ja chusty piorę z innymi chustami

Chustofanka

Domyślnie

No właśnie ja też nie rozumiem, czemu prać w programie dla wełny.... Może mi się coś pomyliło. Z ciemnymi ręcznikami chyba jakimiś upiorę w takim razie. Bawełniane się też mechacą? Czy tylko te z domieszkami?

Chustofanka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

makatka, ja też zawsze do delikatniejszych tkanin dorzucam ręczniki
    i koniecznie pochwal się fotkami jak chusta dojdzie

"Rzeczy, które posiadasz w końcu zaczynają posiadać ciebie..."

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makatka Zobacz posta
    No właśnie ja też nie rozumiem, czemu prać w programie dla wełny.... Może mi się coś pomyliło. Z ciemnymi ręcznikami chyba jakimiś upiorę w takim razie. Bawełniane się też mechacą? Czy tylko te z domieszkami?
    Czemu do wełny? Przeciez to bawełna. Proszek bez płynu i 40 stopni Ja piorę w 60 stopniach.

Chustofanka

Domyślnie

Gosia z badylem myslisz, że się tak szybko zamotam pierwszy raz, coby wstyd nie było??? Żartuję, oczywiście Wkleję, to napiszecie, co źle robię.

Demona no taki właśnie plan uknułam - 40 st i proszek bez płynu, z ręcznikami na programie do bawełny. Mozna wirować normalnie na wysokich obrotach?

Uprawnienia umieszczania postów