hehehe akurat blogiem glownie zajmuje sie druga czesc z juju, czyli moja kolezanka))
aaa mam nadzieje, ze wkrotce dotrze nastepna partia formowanek)) a zaraz dodam dwie w wersji new born (hmmm "zaraz" czyli jak tylko Jula mi pozwoli
![]()
hehehe akurat blogiem glownie zajmuje sie druga czesc z juju, czyli moja kolezanka))
aaa mam nadzieje, ze wkrotce dotrze nastepna partia formowanek)) a zaraz dodam dwie w wersji new born (hmmm "zaraz" czyli jak tylko Jula mi pozwoli
![]()
Matyna&Julka (9.06.2010)
ja cały czas zbieram na chociaz jedna![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Gula, ja też czekam z niecierpliwością na nową partię!![]()
Różyczka'10 Anielka'13 (*) Jaś'15
Dziewczyny jesli macie jakis wzor na oku to koniecznie dawajcie znac na prv - mysle, ze troche powtorzymy i bede jeszcze grzebac za nowymi kolorami))
Ciezko mi podac dokladny terrmin, bo druga strona musi miec czas na zdobycie materialow, uszycie itd
No i strasznie dziekuje za zakupyw zyciu nie przypuszczalam, ze bede latac ze skrzydelkami na poczte
![]()
Matyna&Julka (9.06.2010)
Do mnie wczoraj dotarła pieluszka (używka) i mam pewne obawy co do niej. Ona ma na skrzydełku po trzy napy. Czy uzywacie ich na troche wiekszych dzieciach? Bo jak się jej nie zapnie najciaśniej, to te wystające napki dotykają bioder. Boję się, że będzie obcierać młodego.
Chyba usune te napy. Albo sprzedam pieluchę. Tylko mi szkoda, bo poza tym jest swietna.