Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Patrzyłam na Chustomanki z podziwem ; ) a teraz dołączam do Was :) Witajcie!!

Chustonówka Awatar martirio1
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie Patrzyłam na Chustomanki z podziwem ; ) a teraz dołączam do Was :) Witajcie!!

TAk było.. patrzyłam na wszystkie zamotane matki z podziwem i jednocześnie lękiem z domieszką zazdrości że ja tak nie potrafię Jestem mamą trochę ponad 2 letniego Leona i 3 miesięcznej Mili. Przy drugim dziecku postanowiłam nie popełniać tego błędu co przy pierworodnym i ostro zainteresować się motaniem zwłaszcza ze dwie ręce mile widziane przy moim rozrabiace : ) przeszukałam neta i umówiłam się na prywatny instruktaż, stwierdziłam ze samej będzie mi trudno i bałam się ze jak będzie pod górkę zrezygnuję Trafiłam na Ewę! Szkoła Przywiązania. Hura! Taką instruktorkę sobie wymarzyłam, Udało się i załapałam bakcyla. Od miesiąca studiuję dokładnie wszystkie informację o szmatkach, próbując podjąc decyzję o mojej własnej...na początku nastawiłam się na nati, ale zakochałam się w girasolkach! i staram się kupić taką jedną piękną dziką z frędzlami..
    mam nadzieję zaprzyjaźnić się z Wami, ze szmatkami, z forum..
    trzymajcie za nas kciuki żeby Mila podizeliła moją nową pasję i czula się dobrze zamotana
    pozdrawiam wszyskich i cieszę się że jesteście !
    Marta z Wrocławia

Chustomanka Awatar czuppi
    Miejscowość
    Gdynia, obecnie Gdańsk

Domyślnie

Witaj i trzymamy kciuki
    zobaczysz na jednej chuście się nie skończy, to wciąga
    Miłosz-11.05.2010

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

witaj. mam nadzieję ze wpadniesz na spotkania do KK lub Czekoladziarni. informacje na podforum DOlny Śląsk.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

wita kruszynka z mamuska
    hihi-chwytaj sie za portfel
    można tu dużo kasy stracić...e... dobrze wydac
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

witaj, witaj Wrocławianko rozgość się
    A Ewa jest stanowczo ekstra instruktorką
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar Aniamama
    Miejscowość
    bydgoszcz\fordon

Domyślnie

Powodzenia i witaj w naszym gronie.

Chustonówka Awatar martirio1
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ale miło czytać słowa otuchy.. dziękuję Wam dziewczyny za powitanie
    Z Wrocławiankami mam nadzieję kiedyś się spotkać, a że kocham czekoladę.. to mam podwójną motywację do odwiedzin czekoladziarni .. tak się dzisiaj zastanawiałam, ze cieszę się perspektywą motania i nową chustą (której jeszcze fizycznie nie mam) jak facet z nowego motoru lub samochodu... bo chyba takie emocje nimi targają przy posiadaniu nowego "cacka"... dlatego jestem pewna, że jeśli Mila będzie współpracować to na jednej chuście nie poprzestanę .. szkoda tylko ze finanse blokują. ech
    dzięki jeszcze raz za powitanie, będę się tutaj kręcić.. muszę się zapoznać z zasadami tego forum.. jeszcze trochę się gubię, bo nie należałam nigdy do wirtualnych społeczności

Uprawnienia umieszczania postów