U nas dzis 19 stopni i wiatr, chusta wisnie jedwabne, kieszonka. Ola ubrana w body z dlugim, polspiochy, skarpetki, getry, czapeczka bawelniana. Ja bez kurtki, wygodnie i letnioTroche oslanialam kark Oli od wiatru.
U nas dzis 19 stopni i wiatr, chusta wisnie jedwabne, kieszonka. Ola ubrana w body z dlugim, polspiochy, skarpetki, getry, czapeczka bawelniana. Ja bez kurtki, wygodnie i letnioTroche oslanialam kark Oli od wiatru.
17-18 stopni, dość silny wiatr.
Alek miał na sobie body z krótkim rekawem, cieniutkie rajstopy, cieniutkie spodnie, półbuty, bluzę z cienkiego polaru z kapturem i włóczkową czapeczkę mamusi rączkami wykonaną. Podróżował w chustohybrydzie i pod koniec drugiej godziny spania miał chłodne łapki. A jak go rozmotałam w domu, brzuszek był spocony.
u nas bodziak, rajtki, bluzka,bluza z kapturem, czapeczka, spodenki i kurtalka
u nas ok. 17-18 st
bodziak z krótkim rękawkiem, bluza, spodnie, skarpetki, buciki i cienka czapeczka
dziś w kieszonce nosiłam, a więc jedna warstwa materiału go otulała.
A ja dziś byłam wózkiem bo szłam z dwójką. I więcej tego błędu nie powtórzę bo łapanie jednocześnia wózka i starszej jest nieszczególne. Ale nie o tym. Młody siedzący w wózku (przewiewnym). Body z długim rękawkiem (cieniutkie) i kurteczka polarowa, rajstopy, dresowe spodnie, wiosenne buciki, i cienka czapka. Na dworze...coś z 13-15 i koszmarny wiatr.
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
to może ja przesadziłam...? body cienkie z długim rękawem, ciągle odpinająca się bluza polarowa, cieniutkie rajstopki + spodenki, buty...a czapka co chwilę była ściągana![]()
Kacha już mobilna i jak łaziła to nie zmarzła raczej ,bo była ciepła cały czas. Za to jak zasnęła w chuście to się jednak spociła.
w dzień to słoneczko przygrzewało i my juz całkiem wiosennie - wełniany bodziak i kalesonki, na to buciki polarkowe, wełniana kominiarka i plecak prosty, więc 1 warstwa chusty, było nam ciepło![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
w południe (ok. 17 st) - body z krótkim rękawkiem, bluzeczka z długim, spodnie, dwie pary skarpet. podwójny X.
późnym popołudniem, pod wieczór (12-15 st) - body z krótkim, bluza, spodnie, skarpetki, bucki. kieszonka.
Bywały już nawet takie dni, że zdejmowałam czapkę małemu człowiekowi...
Jak jest tak słonecznie, to po prostu druga para grubszych skarpet i czapka na głowę, taka bawełniana. A na sobie ma body z długim rękawem. Jak jest ciut chłodniej - z merynosów. I spodenki dresowe. Mam wrażenie, że i tak mu gorąco. Od wiatru osłania go kapturek w nosidle. No właśnie - nosimy w Bondo.
Body z krótkim rękawem, bluzka bawełniana, misiowata bluza bez podszewki, spodnie, skarpetki, welurowe butki, czapka cienka z ażurkiem (w razie wiatru - kaptur).
BTW - a jakie czapki macie do chusty? Bo ja chyba zakupię dla Zosi z daszkiem, bo dziś strasznie ją słońce raziło.
żaba: skarpetki, legginsy, podkoszulek na ramiaczkach i bluzka z dlugim a na to bluza tudzież bluza i bezrekawnik i nauszniki i buty ofc
dziewczyny:
do wózka: rajstopki i legginsy, body, koszulka, sweterek
do chusty: rajstopki i getry, body, sweterek
obie dwie czapki bawełnianeno i buty
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
body z dlugim rekawe, rajtuski, ciepluchne spiochy czapka i kurtka