Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: W co ubrałyście DZIŚ dziecko do chusty?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

U nas dzis 19 stopni i wiatr, chusta wisnie jedwabne, kieszonka. Ola ubrana w body z dlugim, polspiochy, skarpetki, getry, czapeczka bawelniana. Ja bez kurtki, wygodnie i letnio Troche oslanialam kark Oli od wiatru.

Chustomanka Awatar Tehanu
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

17-18 stopni, dość silny wiatr.
    Alek miał na sobie body z krótkim rekawem, cieniutkie rajstopy, cieniutkie spodnie, półbuty, bluzę z cienkiego polaru z kapturem i włóczkową czapeczkę mamusi rączkami wykonaną. Podróżował w chustohybrydzie i pod koniec drugiej godziny spania miał chłodne łapki. A jak go rozmotałam w domu, brzuszek był spocony.

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

u nas bodziak, rajtki, bluzka,bluza z kapturem, czapeczka, spodenki i kurtalka

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

u nas ok. 17-18 st
    bodziak z krótkim rękawkiem, bluza, spodnie, skarpetki, buciki i cienka czapeczka
    dziś w kieszonce nosiłam, a więc jedna warstwa materiału go otulała.

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

A ja dziś byłam wózkiem bo szłam z dwójką. I więcej tego błędu nie powtórzę bo łapanie jednocześnia wózka i starszej jest nieszczególne. Ale nie o tym. Młody siedzący w wózku (przewiewnym). Body z długim rękawkiem (cieniutkie) i kurteczka polarowa, rajstopy, dresowe spodnie, wiosenne buciki, i cienka czapka. Na dworze...coś z 13-15 i koszmarny wiatr.
    www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
    www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
    www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami

Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

to może ja przesadziłam...? body cienkie z długim rękawem, ciągle odpinająca się bluza polarowa, cieniutkie rajstopki + spodenki, buty...a czapka co chwilę była ściągana
    Kacha już mobilna i jak łaziła to nie zmarzła raczej ,bo była ciepła cały czas. Za to jak zasnęła w chuście to się jednak spociła.

Chustomanka Awatar Tehanu
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovejablanca Zobacz posta
    to może ja przesadziłam...? body cienkie z długim rękawem, ciągle odpinająca się bluza polarowa, cieniutkie rajstopki + spodenki, buty...a czapka co chwilę była ściągana
    Kacha już mobilna i jak łaziła to nie zmarzła raczej ,bo była ciepła cały czas. Za to jak zasnęła w chuście to się jednak spociła.
    Kasiula rządziła Alek tez był zgrzany na brzuszku, ale nie wydaje mi się, żeby był jakoś strasznie za ciepło ubrany. Za to o mały włos nie zostałam dziś zlinczowana, jak powiedziałam, że młody może sobie poraczkować na dworze...

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

w dzień to słoneczko przygrzewało i my juz całkiem wiosennie - wełniany bodziak i kalesonki, na to buciki polarkowe, wełniana kominiarka i plecak prosty, więc 1 warstwa chusty, było nam ciepło

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

w południe (ok. 17 st) - body z krótkim rękawkiem, bluzeczka z długim, spodnie, dwie pary skarpet. podwójny X.
    późnym popołudniem, pod wieczór (12-15 st) - body z krótkim, bluza, spodnie, skarpetki, bucki. kieszonka.

mru
    Guest

Domyślnie

Bywały już nawet takie dni, że zdejmowałam czapkę małemu człowiekowi...
    Jak jest tak słonecznie, to po prostu druga para grubszych skarpet i czapka na głowę, taka bawełniana. A na sobie ma body z długim rękawem. Jak jest ciut chłodniej - z merynosów. I spodenki dresowe. Mam wrażenie, że i tak mu gorąco. Od wiatru osłania go kapturek w nosidle. No właśnie - nosimy w Bondo.

Chustonówka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

Body z krótkim rękawem, bluzka bawełniana, misiowata bluza bez podszewki, spodnie, skarpetki, welurowe butki, czapka cienka z ażurkiem (w razie wiatru - kaptur).
    BTW - a jakie czapki macie do chusty? Bo ja chyba zakupię dla Zosi z daszkiem, bo dziś strasznie ją słońce raziło.

Chustofanka Awatar zyta
    Miejscowość
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maggs Zobacz posta
    Bo ja chyba zakupię dla Zosi z daszkiem, bo dziś strasznie ją słońce raziło.
    Ja Tymka w czapce z daszkiem nie mogłam nosić, no chyba że chciałam mieć czerwony nos lub szyję . Dziecię strasznie daszkiem zawadzało o mnie .
    Body z długim, bluzeczka, cienka kurteczka, rajstopki, spodenki i skarpetki, ach i czapka.

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

żaba: skarpetki, legginsy, podkoszulek na ramiaczkach i bluzka z dlugim a na to bluza tudzież bluza i bezrekawnik i nauszniki i buty ofc

dziewczyny:
    do wózka: rajstopki i legginsy, body, koszulka, sweterek
    do chusty: rajstopki i getry, body, sweterek
    obie dwie czapki bawełniane no i buty
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

body z dlugim rekawe, rajtuski, ciepluchne spiochy czapka i kurtka

Chustofanka Awatar opiuuum
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

dzisiaj: body z krótkim rękawem, bluzeczka, rajstopy, getry, butki, na łebek bawełniana czapa, na szyję moja apaszka i wsio

Uprawnienia umieszczania postów