Body z długim, rajstopki, skarpetki, cienka czapa i rękawiczki i cienki kombinezon-miś.
Body z długim, rajstopki, skarpetki, cienka czapa i rękawiczki i cienki kombinezon-miś.
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
jeszcze pytanie jaka temp jest u was. i jaka chusta/nosidło i jakie wiązanie(ilość warstw chusty)
ja wychodzę zaraz po Damiana. Maciek bedzie w manduce. ma na sobie rajstopki body i bluzeczkę. na to założę mu polarowy kombinezon bez stóp, buciki wiosenne czapkę i chusteczkę pod szyję.
zabiorę tez getry - jakby nogawki kombinezonu za wysoko podjeżdżały.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
body, bluzeczka, spodnie, polar, butki i cienka czapka. No i coś cieplejszego do torby jakby wieczorem, gdy będziemy wracać, było chłodniej.
My prawie tak samo, poza bluzką z długim, czyli: body z krótkim, polarek, cienkie dżinsy i ciepłe podkolanówki zamiast butków, no i czapeczka bawełniana (OT: świetne pasiaste czapeczki bawełniane z daszkiem na tą pogodę są w C&A) A nosiliśmy się w kieszonce w Azurze (1 warstwa materiału) i było 16 stopni. Mi było za ciepło w koszulce bez rękawków i softshellu.
edit: misunderstanding, my to się nawet w kwestii ubierania zgadzamy![]()
My jeszcze nosimy pod luźną kurtką rozpiętą, temp. ok. 8-10st. oraz wicher.
Bawełniany pajac, getry naciągnięte na stopy też, bawełniana czapa i wio! W 2x. Czasem zapinałam kurtkę, jak mi było zimno.
Tak samo jak zimą, tylko już nie pod kurtką i w jednej warstwie chusty. A no czapka cieńsza.
Czyli body, półśpiochy, bawełniana koszulka z długim, ciepłe skarpetki, bawełniana czapka i szalik cienki na nas dwoje![]()
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Body z krótkim rękawem, rajstopy, skórzane buciki, czapka. Na to 1 warstwa chusty i moja wiosenna kurtka
Aha miało być jeszcze o pogodzie: wiatr, mżawa, 12 stopni. A wypad tylko na pocztę i z powrotem, z leniwa jestem i za mało samoumartwiająca, żeby spacerować w taką pogode![]()
Ostatnio edytowane przez Meta ; 01-04-2011 o 17:34
jej, to może ja za cienko.... wczoraj co prawda, termometr pokazał 17 stopni, mała w cieniutkiej podkoszulce z jedwabiu, bodziak bawełniany długi rękaw, legginsy wełniane, skarpety, chusta zawiązana w kieszonkę. czapeczka i cieniutki szaliczek. Na to polar założyłam, ale rozpięłam, bo mała była ciepła jak piecyk..... plecy miała cieplutkie.
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu