Chciałabym kupić pszczółkę na noc i zastanawiam się która jest bardziej chłonna- konopna formowanka czy ta bambusowa która się nazywa u nich pieluchą nocną?

Baby BeeHinds- która bardziej chłonna?
 Baby BeeHinds- która bardziej chłonna?
				Chciałabym kupić pszczółkę na noc i zastanawiam się która jest bardziej chłonna- konopna formowanka czy ta bambusowa która się nazywa u nich pieluchą nocną?

na noc wolałam AIO
po załadowaniu dodatkowego wkładu masa miejsca na sikuno i od pupy sucho

jak dla mnie z tych dwóch to bambusowa lepsza - bardziej miękka i mięsista IMO
edit: obie chłoną dobrze, a konopna była u mnie twarda, bo wodę mam twardą
Ostatnio edytowane przez ania ; 01-04-2011 o 23:15
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

nie chodzi mi o AIO tylko o nocną formowankę bambusową

dzięki, a myślałam że konopie chłoną lepiej niż bambus... no ale skoro sami bambusa nazywają najbardziej chłonną pieluchą nocną, to chyba wiedzą co robią

dla mnie bez porownania konopie,po nocy jej nie wycisniesz bo tak duzo jeszcze miejsca na siku
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012

maminek.pl
Sara 28.04.2012

nie mieszkam w PL więc z kupnem problemu nie ma. kupiłam w końcu bambusową formowankę dzienną, ale jeszcze do mnie nie doleciała.

Formowanka konopna sztywnieje i cienieje z czasem. Bambusowe mimo że niedostępne u nas są zdecydowanie lepsze-mam wrażenie że bambus dłużej utrzymuje swoje właściwości. No i do tego jest jeszcze formowanka bambusowa nocna (trzecia opcja) - dla prawdziwych sikaczy- ma aż 17 warstw bambusa przy pupie.
Nawet sam producent poleca bambusowe na noc a konopne jako szybko-schnąca acz mniej chłonną alternatywę

konopie jeszcze sa w maminku
Sara 28.04.2012