Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 66

Wątek: Gdzie są wygnane wątki?

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

stare bielany. do wolumenu kwadransik na piechotę.

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

wawrzyszew do wolumenu 10-15 min na piechotę
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annamamaalexa

zielaneczko, miło cię tu widywać . mam przed oczami waszą wspaniałą zielankową rodzinę. to jest fajne forum.
    dzięki Aniu, za ciepłe słowa

no i narobiłyście mi smaku na tą kaszę. Chyba zakupię i spożyję

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mart
    [z wora od podchmielonego pana z bazarku na wolumenie.....
    to mi się oberwie za kaszę niewiadomego pochodzenia
    i za współpracę
    a podchmielenie sprzedającego wpływa na jakość jaglanki ? Bo wtedy to to ustawa o wychowaniu w trzeźwości też się kłania

i za to (jak w stopce ) lubie to forum !!!
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustoholiczka Awatar Joania
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Muszę sobie poczytać o tej kaszy jaglanej , bo nie mam pojęcia o czy mówicie , że niby to się je ?

Domyślnie

Zdałam sobie dziś sprawę, że nie będę kupować nowej wiązanki - dziecko sie całkiem odchustowało, a stare - sprzedałam już. Zostanie Manduca. Może to i dobrze, nie bedzie mi się juz w ogóle chciało tutaj wchodzić - bo to, co się tu dzieje, zniesmacza i to bardzo. Jasne, forum należy do Jazzoo i może ona robić, co jej się żywnie podoba - ale na szczęście uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe. Ja się żegnam niniejszym.

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

wdzięczna jestem, że TU mogę z Wami być...

dziękuję Jazoo

i postanawiam, że od dziś nie biorę udziału w żadnych awanturach
    masz rację hanti... szkoda życia na taplanie się tu czy tam

a jaglanka jest i będzie the best
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez a-linka
    wdzięczna jestem, że TU mogę z Wami być...
    ja tez wdzieczna jestem, dziekuje i zostaje ....
    ... czujac sie jak u siebie

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mi tam też tu dobrze i swojsko a wygnane to tylko margines za który nie warto zaglądać i się nim przejmować. Bo jak znikomy to jest przecież procent wszystkich naszych rozmów?

Chustomanka Awatar nitka
    Miejscowość
    New York

Domyślnie

staram sie nie wtracac, ale musze napisac, ze wypowiedzi w stylu, ze to jest forum Jazoo i moze robic co chce tylko dolewaja oliwy do ognia. Na pewno Jazoo jako administrator i wlasciciel ma tutaj rozne prawa, ale przeciez nie rzadzi sie tutaj jak szara ges i nie banuje wszystkich na prawo i lewo! Opuszczanie forum tylko z tego powodu do gruba przesada.Jak do tej pory nie mialam zadnych zastrzezen do dzialalnosci moderatorow/ adminow. Jazoo naleza sie tak naprawde podziekowania ze udostepnia nam to miejsce, poswiecajac swoj czas i pieniadze.

Ja tez mam mieszane odczucia jesli chodzi o ostatnie banowanie (chociaz Agi nie znam), ale nie chce nikogo osadzac znajac tylko jedna strone tej sprawy (te ktora sie odzywa). Wierze, ze decyzja o banie nie byla podjeta bezpodstawnie and pochopnie, chociaz moze nie nam poznac wszystkie powody. Probuje tez sobie wyobrazic siebie na miejscu jednej i drugiej strony konfliktu i ciezko mi tutaj kogos oskarzac.
    Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)

Chustoholiczka Awatar aneta.s
    Miejscowość
    Bieruń :)

Domyślnie

Ja także czuję się na forum dobrze mimo wszystko i za to dziękuję!!! póki co też się nigdzie nie wybieram jest mi z Wami bardzo miło
    Kamilek - 16 marca 2006
    Julianek -25 października 2007

My soul is painted like the wings of butterflies...

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

apropos: jesli istnieje taka potrzeba/koniecznosc wyrazam swoja chec na dolozenie sie do oplaty za serwer.
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Guest

Domyślnie

odpowiedz na pytanie postawione w temacie:
    wygnane watki pojawily sie w pomocy technicznej

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

A mi przykro z powodu takiej segregacji i traktowania dorosłych ludzi jak dzieci i decydowania za nich, co mogą czytać, a czego nie.

Bardzo lubię to forum, bardzo dużo czytam, mniej piszę. Do wątków wygnanych weszłam chyba z 2 razy i to była ciekawa lektura. Trochę otworzyły mi oczy, widzę, że środowisko chustowe to jednak nie towarzystwo wzajemnej adoracji i dlatego zapytuję - niby dlaczego mam tego nie wiedzieć? Dlaczego mam uczestniczyć, tworzyć to forum, w jakimś fałszywym przekonaniu, że tu toczą się dyskusje tylko nt. chust i kaszy jaglanej? Pozwólcie dorosłym ludzion decydować, co będą czytać. Jak nie chcecie się stresować wątkami wygnanymi, to tam nie wchodzicie, proste. Nie rozumiem, po co tego zabraniać i tworzyć grupę "wtajemniczonych", którzy przy pierwszej lepszej okazji nie omieszkają zaznaczyć, że "wiedzą, ale nie powiedzą". Właśnie takie posty czasami zniechęcały mnie do zabrania głosu, bo czułam, że dyskusja ma jakieś drugie dno, o którym nie wiem.
    Widzę tu głosy dziewczyn poniżej 500 postów popierające wykluczenie ich ze świadomego korzystania z forum. Dziwię się, jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że lubicie, jak ktoś za Was decyduje, co jest dla Was dobre. Mój głos pewnie nic nie zmieni, ale powiem tylko, że czuję się trochę jak idiotka, która ma pisać i czytać o chustach, ale od "poważnych" spraw wara... Dla mojego własnego dobra, rzecz jasna.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Dyskusje rozpoczęte publicznie powinny pozostać moim zdaniem publiczne. Rozumiem pomysł z przenoszeniem na wydzielone podforum aby była mozliwość omijania "prania brudów" , rozumiem również to co jest ustalone w regulaminie - o zachowaniu kultury, nie obrażaniu dyskutantów i konieczność usuwania niektórych postów. Obecna formuła powoduje, że wątki znikają (czasem w trakcie ich czytania...), na forum ogólnodostępne przedostają się echa "kuluarowych" dyskusji i strzępki informacji, a spora część forumek nie ma pojęcia o co chodzi.
    Bardzo mnie dziwi zbanowanie Agi (tyle wynika ze "strzepków") Aga (jesli nie myle osób...) jest jedną z niewielu osób z tego forum, którą miałam okazję poznac osobiście i bardzo miło nasze spotkanie wspominam.
    Jestem pełna podziwu dla dziewczyn dzieki którym to forum zaistniało i funkcjonuje. Dziękuję za wasz wysiłek.
    Mam nadzieje, że ta dyskusja pomoże znaleźc lepszą formułę dla tego "kolca" jakim są wygnane wątki....
    kasia, mama trójki ('99, '01, '07)

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasia_b
    Dyskusje rozpoczęte publicznie powinny pozostać moim zdaniem publiczne. ....
    Po przeczytaniu i przemysleniu paru postow w tym watku postanowilam odblokowac "wygnane".
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

myślę że to dobra decyzja bo potem tworzyły sie "dziwne opowieści" ktoś wiedział i nie mówił albo nie wiedział i mowił.....

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serafinka
    myślę że to dobra decyzja bo potem tworzyły sie "dziwne opowieści" ktoś wiedział i nie mówił albo nie wiedział i mowił.....
    Teraz jest wylozona kawa na lawe i pod dywanem ani okruszki.
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzoo
    Cytat Zamieszczone przez serafinka
    Teraz jest wylozona kawa na lawe i pod dywanem ani okruszki.
    jazoo swietna decyzja, bardzo ci za nia dziekuje!

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie Re: Gdzie są wygnane wątki?

Znów zniknęły?
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Uprawnienia umieszczania postów