Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wcale mi tak nie żal

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie Wcale mi tak nie żal

że coraz mniej noszę. Czytuje czasem ze zalujecie, ze to juz koniec, ze dziecię wyrasta. I myslalam ze u mnie bedzie podobnie. A tu nie. Nie wiem czy to juz koniec chustowania na 100% ale na razie nie nosze ze wzgledów zdrowotnych i nie wiem czy za kilka tyg. to mała jeszcze bedzie chciała. Ale jak widze jak maszeruje na spacerach to wcale mi tych chust nie żal, traktuje je jako etap, obecnie tak mi sie ciepło na sercu robi jak widzę jak ona rośnie, jak maszeruje
    Czy tylko ja tak mam? Ze mi niespecjalnie zal, choc chusty uwielbiam?
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Ja na razie żałuję, że to się kiedyś skończy
    A za parę miesięcy na siłę będę go pakować do chusty Jak nie będzie chciał, to go złamię moją konsekwencją
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

No wiesz, ja starszaka nie nosiłam, bo wtedy chusty to był temat w ogóle u nas niezbadany Małą nosiłam, ale niedużo, bo pracuje i ona żłobkowa jest więc siłą rzeczy nosiłam tylko trochę. Moja córka ma 2,5 l. więc koniec noszenia jest w zasadzie definitywny, tylko ja czasem przenoszę jak nóżki się zmęczą. No i po trzecie nie zamierzam mieć więcej dzieci więc wiem, że tyle co wynoszę jeszcze teraz to potem juz koniec na wieki lalkę moge na warsztatach uwiązać co najwyżej.
    I dlaetgeo bardzo mi szkoda i żal

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

ja już żałuję, jak o tym myślę, że kiedyś to nastąpi, zwłaszcza że nie wiem, czy zdecydujemy się na drugie dziecko kiedykolwiek.
    i tak tłumaczę sobie kolejne zamawiane chusty. że trzeba korzystać!

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

A mi żal, żal, żal. Młody się zaraz samobieżny zrobi, od chust będzie zwiewać, może w nosidłach trochę posiedzi. A ja nienanoszona jestem...
    www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
    www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
    www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami

Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ej, przecież w Regulaminie Forum nie ma ,że ma być żal
    mi troche żal,bo Helenke mi strasznie szybko urosła (ciężarek) a troche....odważę się to powiedzieć....ulga.
    bo mi trochę ciężko było mimo wszystko, bo po prostu mam krzywy kręgosłup.
    skończyłam właściwie nosić własnie dlatego. zrobiłam serie masaży, zaliczyłam fizjoterapeutę a i tak spać po nocach nie mogę z bólu... przy okazji dodam, że to nie chusty są temu winne, tak mówił fizjioterapeuta-że to nie miało zanczenia, symetryczne noszenie jest ok, ja sobie zrobiłam kuku noszeniem na biodrze.
    ale uwielbiałam nosić. i czasem jeszcze Helenke zamotam - jej rozanielona mina mnie rozwala
    następne, mam nadzieje że się doczekam, też będę nosić.przymajmniej na poczatku.
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

nie żal, bo mnie dogodzono pod każdym względem
    jedno dziecko uwielbiało wózkowanie, drugie wychuszczone do bólu, trzecie zdecydowanie preferuje własne nogi do transportu

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

mnie nie żal bo jeszcze się nosimy, a że w planach kolejne chuściochy to i inna perspektywa

Guest
    Guest

Domyślnie

a mnie szkoda
    ale mój klocek uwielbia być noszony i korzystam z tego do bólu, bo zaraz jednak bedzie lato gorąc i przyjemności niet

Uprawnienia umieszczania postów