Dziś w Opolu, przy Luboszyckiej, w okolicach Beskidu około 17 szła mama z dzidzią w MT. Szłam z tyłu, widziałam tylko, że MT miało granatowe/ciemnoniebieskie pasy.
Mamo, mieszkasz gdzieś w tej okolicy?
Pozdrawiam![]()
To nie ja ale fajnie, że w końcu zaczyna być i u nas kogoś widać![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
też pisałam, w innym poście zaraz po Tehanu... na Luboszyciej z autobusa mamę z dzieciątkiem w chuście a drugie szło obok starsze .. (dziewczynka chyba ta starsza) ciemne włosy miała mama...
odezwij się Mamo![]()
Zastanawiam się czy to nie mogła być ninuczka jezeli chłopak na plecach a dziewczynka obok... A duzo starsza ta dziewczynka?
Tylko czy ninuczka nosiła w mietkach? hmmm chyba była wierna chustom![]()
chustomama.pl
ciężko powiedzieć
chodzącą była starsza... ale ile mogła mieć nie wiem
od 1 marca nie jeździmy na ćwiczenia a to było może jeszcze w lutym czy jakoś.... i wtedy to była na bank chusta.
Bo jakby to miała być rzeczona ninuczka to ona ma corkę rok i kapinkę starszą od synka, a synek dwa lata jakoś latem będzie miał...
chustomama.pl
Ja widziałam kobietę z córeczką chyba, ale niosła z przodu, a dziewczynka tak na oko miała około roku...
Tutaj koło mnie raczej nie ma innej chustomamy, bo bym się zaraz w sklepie dowiedziała... może z Chabrów ktoś zawędrował.
Super, że widać więcej noszącychJa sobie ostatnio uświadomiłam, że znajoma swojego teraz chyba już czteroletniego syna nosiła w chuście
Mam refleks
![]()