zalezy w jakim kontekscie
jesli chodzi o chusty to wole ciensze niz za grube
inne sprawy przemilcze bo nie ten dzial![]()
Rajuśku, jakie prześwity? Każda chusta pod światło tak wygląda. I gdzie są zaciągnięcia?????
Kolor ma genialny i wcale nie podobny do tego ze zdjęć didkowych....
Chyba sztywniasta jest, bo niby cienka, ale pudełko wypełnia po brzegi.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
moje stare konopie tez maja przeswity pod slonce a nosza jak szmatan
No bez przesady nie wszystkie szmaty tak wyglądaja pod światło. Jeśli chodzi o prześwity to miałam na myśli tą cienkość , a nawet w jednym miejscu jakby mocniej prześwitujeMoże to kwestia zdjęcia też. A co do zaciągnięć to hmm może źle się wyraziłam ale jest taka pionowa kreska , babol. No nie wiem ale na moich konopiach takich rzeczy nie widziałam
Może to wszystko kwestia zdjęć, i koloru ale to takie wygląda jak loden delikatne(co nie zmienia faktu że lodena baaardzo lubiłam
)
Stanowczo wszystkie.
Mocniej prześwituje, bo raczej nikt nie robił zdjęcia na tle reflektora. To drzewo, budynek czy inne coś.
Takie nieregularności są zupełnie naturalne na włóknach typu len czy konopie właśnie. Na chustachjednokolorowych z oczywistych względów mniej to widać.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
w naturze lnow i konopii leżą zgrubienia nici (to kwestia przetwarzania),wyjątkiem są chusty,ktore nie mają choćby jednego fragmentu nici lnianej czy konopnej pogrubionej.
mnie te konopki przypominają limity primuli,hibiscusa,pamiętacie jak nówki lśniły?
a ja wolę cieńsze chusty, nie obrażę się, jak będzie z tych mniej grubych, bo na moim pół rocznym mężczyźnie łatwiej taką zamotać
śliczna jest.. o wiele piękniejsza niż na tych zdjęciach didka, coraz bardziej się niecierpliwię.
Już nie maUsunęli. A ładne zbliżenie było. Jest tu:
http://www.tragzeit-blog.de/wp-conte...o_Hanf_www.jpg
http://www.tragzeit-blog.de/wp-conte...ras_nano01.jpg
Ostatnio edytowane przez demona ; 02-04-2011 o 15:25
Ja nie wiem, ale moja estetyka jest jakas zupelnie nie-Didkowa. Brzydkie strasznie to indio![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
Na każdym zdjęciu inaczej wyglada
Na tych zdjęciach też mi się nie podoba, ciekawe jakie będzie w rzeczywistości?
kameleon - na każdym foto inna chusta!