ja też już zakupiłam teeny fita malutka pojawi się w kwietniu
co jak co muszę przyznać że są prześliczne, mięciutkie, zgrabniutkie i mam nadzieję że będę z nich bardzo zadowolona
![]()
ps
jak się sprawują napiszę po sprawdzeniu
ja też już zakupiłam teeny fita malutka pojawi się w kwietniu
co jak co muszę przyznać że są prześliczne, mięciutkie, zgrabniutkie i mam nadzieję że będę z nich bardzo zadowolona
![]()
ps
jak się sprawują napiszę po sprawdzeniu
A ja po raz drugi kupiłam teeny fit dla noworodka, ponieważ przy drugim (przy pierwszej chyba ich jeszcze nie było) okazały się najlepszymi pieluszkami na super wyjścia- lekarz, rodzina etc, nowa pieluszka jest stosunkowo droga, na krótko wystarczy - bo rzeczywiście trzy miesiące to chyba max, ale jak najbardziej WARTA zakupu, niezawodna. ładnie się dopasowuje, nie spiera, rzepy trwałe.
PS. wg mnie po wysunięciu języka, schnie stosunkowo szybko, zdecydowanie szybciej niż np ittibitti. Ja w ogóle, lubię pieluszki z wysuwanym językiem typu real easy, bo naprawdę szybko schną i fajnie się dopierają.
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
ja uwielbiam T Botsy: sa super miekkie, wklady chlonne, szczegolnie wersja 2 czyli pomieszanie mikrofibry z bambusem. Polecam!
U nas teeny fit v2 wystarczyły na 1,5miesiąca (gdzieś tak do 5,5kg), ale pomimo że służyły tak krótko, uważam że warto było je kupić.
Używałam ich głównie w nocy, kiedy szybko trzeba było przebrać młodego, a ja nie miałam jeszcze wprawy z otulaczami i formowankami.
Schły też bardzo szybko, pranie rano, wieczorem już suche.
Teraz używamy easy fit, ale tylko na dzień, bo nocą rządzą formowanki.
J.2014 i E.2016