Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: teeny fit Tots Bots

Mieszany widok

Chustofanka Awatar kahulec
    Miejscowość
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

odgrzebuję temat ktoś jeszcze używał? bo póki co same ochy i achy aż się wierzyć nie chce ...pieluszki trochę kosztują więc wolałabym najpierw poczytać. Kogoś zawiodły? czy rzeczywiście rewelacja

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiem jak tiny fit, bo za krótko używałam, ale easy fit (takie same tylko większe) po kilku miesiącach zaczęły mi łysieć.

Miejscowość
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

Łysieć? ... co to znaczy jak pieluszka łysieje?

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ten bambusowy język stracił włosie, to dotyczy v. 2 , obecna seria v. 3 nie ma bambusa tylko minky i nie łysieje (przynajmniej na razie)

Miejscowość
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

kupiłam 3 takie pieluszki i nie mogę wyjść z zachwytu jakie one piękne!!! stosik rośnie a mała dopiero w maju się pojawi...

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ja też już zakupiłam teeny fit a malutka pojawi się w kwietniu co jak co muszę przyznać że są prześliczne, mięciutkie, zgrabniutkie i mam nadzieję że będę z nich bardzo zadowolona
    ps
    jak się sprawują napiszę po sprawdzeniu

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A ja po raz drugi kupiłam teeny fit dla noworodka, ponieważ przy drugim (przy pierwszej chyba ich jeszcze nie było) okazały się najlepszymi pieluszkami na super wyjścia- lekarz, rodzina etc, nowa pieluszka jest stosunkowo droga, na krótko wystarczy - bo rzeczywiście trzy miesiące to chyba max, ale jak najbardziej WARTA zakupu, niezawodna. ładnie się dopasowuje, nie spiera, rzepy trwałe.

PS. wg mnie po wysunięciu języka, schnie stosunkowo szybko, zdecydowanie szybciej niż np ittibitti. Ja w ogóle, lubię pieluszki z wysuwanym językiem typu real easy, bo naprawdę szybko schną i fajnie się dopierają.
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Uprawnienia umieszczania postów