-
Chustonoszka
-
Chusteryczka
-
-
Chustomanka
ela84 mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Moja córeczka za tydzień kończy 3 miesiące i jeszcze się w Teeny Fit mieści. Od jakiegoś czasu mentalnie przygotowuję się do rozstania z tymi pieluszkami (czekam już na Easy Fit), mimo iz w międzyczasie zakupilam rózne, to te nadal są moimi faworytkami, które nigdy mnie nie zawiodły.Co ważne po 2,5 miesiąca używania pieluchy bardzo malo się zniszczyły. Kolor PULa nie wypłowiał, wewnętrzna warstwa się super dopiera i nadal jest miękka.
-
Chustonoszka
Nie zawiodłam się, naprawdę polecam, po miesiącu używania - intensywnego! - pieluszki wyglądają jak nowe. Szkoda, że Tomek z nich wyrasta. Nie przeciekają - na razie korzystaliśmy z pieluch bez dodatkowego wkładu, ale chyba zacznę go używać. Rzepy są mocne i pozwalają na dobrze dopasowanie. Bardzo zgrabna pieluszka i dobra na początek.
-
Chustonówka
potwierdzam zalety i choć używałyśmy sporadycznie, warto było je kupić choć dla samego wyglądu i jakości
-
Chustonówka
Mieliśmy trzy białą, w owocki i gwiazdki, używaliśmy intensywnie do jakiś 5 kg, czyli u nas ok 3 miesiące. Bardzo chłonne pieluszki i miękkie. Dobrze chłoną mleczne kupy, nic nie przecieka i nie robią dużej pupy. Minusem jest dość długie schnięcie, mają pul więc nie można ich wieszać na kaloryferze, w sezonie wiosennym schły dość długo, latem na zewnątrz na słoneczku znacznie krócej. Polecam, warto kupić szczególnie na wyjścia.
Uprawnienia umieszczania postów