Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: kangurkowe próby

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie kangurkowe próby

po niezliczonych próbach udało mi się zrobić zdjęcia w kangurku. Kasi nie było chyba źle skoro zasnęła. Mi jednak było średnio wygodnie - czy za wysoko zawiązałam? byłabym wdzięczna za parę słów...
    Ostatnio edytowane przez marjen ; 28-03-2011 o 11:08 Powód: dodano zdjęcia
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

Jak dla mnie to ogolnie dobrze to wyglada tylko kolanka jakby za nisko, powinny byc troche bardziej w zabke podkurczone.

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sroka Zobacz posta
    Jak dla mnie to ogolnie dobrze to wyglada tylko kolanka jakby za nisko, powinny byc troche bardziej w zabke podkurczone.
    Mnie się też wydaje, że kolanka powinny być trochę wyżej, ale wygląda na dobrze dociągnięty,co wcale nie jest łatwe Jak na pierwszy raz to fajnie. Dla mnie to wiązanie też jest trudne.
    Ale Kasia urosła

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

dzięki
    następnym razem kolanka będą wyżej
    a Kasia rośnie faktycznie szybko, tak szybko i za szybko
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Co do braku wygody, identyczny problem ja miałam przy kangurku, to się w końcu na niego obraziłam i zamieniłam na kieszonkę. Choćbym nie wiem, jak się starała, główka Młodego zawsze lądowała mi tuż pod brodą! O całowaniu w czółko mowy nie było, a ja musiałam nosić głowę swoją jak w kołnierzu ortopedycznym.
    Widzę, że u Ciebie też Dziecię bardzo wysoko... nie wiem, co poradzić, bo sama tego nie opanowałam. Kolanka zaś wyżej unosiły się automatycznie, gdy poprawiałam Małego z profilu, by zyskać wymagany łuk kręgosłupa.

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów