Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Nowy odcinek Usta Usta - co to?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar vilemon
    Miejscowość
    Pabianice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aggacz Zobacz posta
    o tym samym pomyslalam. przeciez skoro prywatnie nosil w chuscie, to przeciez musi wiedziec, ze takie nosidlo jest zle :/
    szkoda, ze nie pociagneli tematu chust, przeciez serialowa agnieszka kiedys sie w chuscie pojawila i wygladala swietnie
    Niekoniecznie wie, że wisiadło jest niedobre skoro nosił w chuście. na fejsbuku widziałam wiele mam, które noszą w chustach i te same mamy noszą też w najbardziej znanym wisiadle BB. Także pewnie wiele osób nie ma świadomości że chusty i nosidła ergo to nie wisiadła. Dla nich to samo niestety

Domyślnie

Jezeli na koncu odcinka, po napisach (nie wiem, dopiero jutro w TV ogladniemy z mezem wspolnie) nie ma info, ze womar jest firma sponsorujaca program, to nie jest to product placemant. Takie sa przepisy w Polsce. Np. Apart widac na kazdym kroku w serialach TVNu, ale zawsze na koncu jest, ze sa partnerami czy cos takiego.
    w Majce tez kiedys byla chusta, mega niedociganieta, jakas taka sztywna, masakra. Takze mi sie wydaje, ze to juz zalezy od producentow. Wpisali nosidlo w google i womar im wyskoczyl. Zazwyczaj od takiej roboty sa studenci/stazysci, ktorzy nie wydaje mi sie, zeby mieli jakiekolwiek pojecie o tym co to wisiadlo/nosidlo.
    maminka urwipołciów dwóch 24/06/10 i 27/06/13

eko przyjazne eventy - www.mamboo.pl

Chusteryczka

Domyślnie

to ciekawe, że we wcześniejszych odcinak pojawiła sie chusta storenwiege!!! więc zupełnie nie rozumiem. od tej roboty też byli studenci?
    K. 2009M. 2012

Domyślnie

nie wiem czy studenci czy ktos z ekipy dal swoje wisiadlo..mozliwe, ze tez tak bylo - rezyser chcial nosidlo do ujecia, w ekipie byla osoba, ktora miala w domu takie cos i nagrali z womarem.
    nie mam zielonego pojecia jak bylo, tak tylko rozmyslam.
    A ci stazysci sa np. ode tego, zeby znalezc po kosztach gadzety na plan, etc.

jeszcze jedna opcja - stroje i gadzety czesto tez sa z ich "magazynow"/"wypozyczalni". Moze bylo w scenariuszu, ze tata idzie z dzieckiem w nosidle. Zostalo wypisane zamowienie z wypozyczalni rekwizytow, i takie im dostarczyli. A to jak znalazl sie womar w wypozyczalni - tez nie wiem.
    maminka urwipołciów dwóch 24/06/10 i 27/06/13

eko przyjazne eventy - www.mamboo.pl

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

Może im facet w chuście nie pasował, bo by to jego "maczo-wizerunek" psuło. A ergonomiki jeszcze zbyt niszowe są, żeby je ot tak w pierwszym z brzegu sklepie znaleźć.

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Chustofanka Awatar DuzaMi
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Ja tak z innej beczki, ale też względem dzieciaczka. Mnie najbardziej rozwaliło jak mały urodził się w 7 miesiącu i od razu sam oddychał, trzymał ciepło itd. duży jak 9-miesięczne, powinni choć trochę pokazać jak to jest mieć wcześniaka skoro decydują się na takie rozwiązanie ciąży w filmie. Od tego to też chyba byli niezorientowani studenci
    mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)

Uprawnienia umieszczania postów