Oka, wklejam nasz "pierwszy raz"
Dalekie to od ideału, ale moja królewna się okrutnie prężyła i nie sposób było ją poprawnie usadzić
Ahh i wybaczcie niewyjściowy strój i ogólnie domowy, zaniedbany styl
![]()
Oka, wklejam nasz "pierwszy raz"
Dalekie to od ideału, ale moja królewna się okrutnie prężyła i nie sposób było ją poprawnie usadzić
Ahh i wybaczcie niewyjściowy strój i ogólnie domowy, zaniedbany styl
![]()
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to są już fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAJNY WYBÓR!!!!!!!!!!!! gratuluję !!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak to wyglądało ale twoja królewna nie wygląda na niezadowoloną!!!!!!!!!!!!!! chyba ogólnie było lepiej niż piszesz wyglądacie swietnie !!!!!
Agnieszkasuper wyglądacie
tylko: kolanka wyżej i lepiej dociągnąć materiał na pleckach - wygładzić.
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Ekomama nam tłumaczyła, jak mają być kolanka oraz pupcia i że nóżki mają wisieć symetrycznie, tylko Lusia mi się "prostowała" i niewiele mogłam wskórać. Porwałam się z motyką na słońce i próby podjęłam w porze kolkowej dzień po szczepieniu
Vego - nad dociąganiem popracuję i wkleję fotki do oceny
Bardzo dziękuję za uwagi!
Buziaki!
Agnieszka, piękna chusta - sama mam, to wiem![]()
jak już zamotasz dziecię i podociągasz powinnaś mu podkręcić nóżki trzymając za łydki, możesz się tez trochę pochylić do przodu - pupa ma "wpaść" w kieszonkę z materiału a kolana będą wtedy wyżej niż pupa. wtedy kręgosłup wygnie się w ładny i prawidłowy łuk.
pooglądaj sobie zdjęcia na forum z dziećmi w kieszonkach - to widać.
na twoim zdjęciu widać pod pupa krawedz chusty, a srodek fioletowy jest strasznie wysoko - chyba za bardzo naciągnęłaś chuste na Luske - przez to nie ma "w czym" siedziec, bo jej wyciagnelas spod pupy material.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Martuś - myślę, że wszystko zrozumiałam, przy najbliższej okazji postaram się poprawić![]()