Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Oj tam marne od razu Na razie mu brak siusiaka u mamy nie przeszkadza A zresztą i tak ma siadać na nocnik, a różnicę odkryje później

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja mała zawsze ze sobą zabieram do toalety jak sama idę ale ona wydaje się być bardziej zainteresowana pralką i szafkami niż tym co robię i do niej mówie
    Chyba trzeba przeczekać bo to raczej ogólny bunt jest, zębów też nie chce myć ostatnio, a wcześniej robiła to z wielką pasją. Nakładkę jutro mąż kupuje
    Bianka 04-09-2010

Chusteryczka Awatar Jóna
    Miejscowość
    Jastrzębie - Zdrój

Domyślnie

Dziewczyny zainspirowałyście mnie z tym wysadzaniem no i kupiliśmy z mężem pod choinkę nocnik. Od tygodnia wszystkie kupki tam wylądowały. Na siku jeszcze się nie porywam. Puki co jestem zachwycona pierwszymi efektami

Lauren
    Guest

Domyślnie

odkopuję,
    moja córa reaguje na nocnik histerycznym płaczem,nie usiedzi na nim dłużej niż 5sekund i od razu naciąga na siebie pieluszkę i gatki,a gdy podejmuję temat nocnika i kupy to udaje,że nie słyszy,albo,że nie wie o co chodzi,ma 1,5roku i chciałabym żeby kupę robiła już do nocnika, najgorsze jest to,że jej kupa w pieluszce wcale nie przeszkadza i nieraz jesli ja się w porę nie zorientuję,że zrobiła kupę to tak by chodziła do wieczora... co począć??

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Nocnik to szatański wynalazek, przecież ty nie siadasz na niego to czemu ona ma chcieć siedzieć?

Chusteryczka

Domyślnie

bez przesady moj nie chce na kibelku siadać nawet na podkładce... ciagle na nocnik.
    Moj ma 2,5 i juz robi sie za duzy na swoj nocnik a na kibelku sie boi. Moze sikać na chłopaka ale na kupę nie usiądzie...podnózek ma i tak sie boi. W przedszkolu mają małe kibelki ale tam akurat robi tylko siku...

Lauren
    Guest

Domyślnie

macie rację, nic na siłę i na chciejstwo mamusi, będę ją nadal zachęcać,próbować z kibelkiem i nocnikiem ale będę cierpliwa,poczekam, w życiu nie chciałabym żeby moje dziecko nabawiło się jakiejś fobii nocnikowej.

Uprawnienia umieszczania postów