Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madorado Zobacz posta
    Ja mam nocnik koło łóżka (wysadzam też przez sen koło północy, jak sama się kłądę), rano nigdzie nie muszę lecieć
    tak zrobię, na pewno będzie bliżej i szybciej, chociaż obawiam się, że przy tempie mojego synka i tak bym nie zdążyła, tylko prześcieradło byłoby w kupie

Cytat Zamieszczone przez ceinwyn Zobacz posta
    W tych warunkach chyba nie dam rady wysadzać na poważnie bo nie mogę cały dzień nad umywalką stać. Moje plecy tego nie wytrzymują...
    a może przerzućcie się na miskę, a Ty siedź z nią na podłodze, będzie Ci lżej?

Chustonówka

Domyślnie

efcia1981, moja chyba robi siku częściej niestety, a sygnały tylko jak śpi rozpoznaję Jak nie śpi to wierci się cały czas i nic nie widzę więc wysadzam na czuja Ale ja uparta jestem więc na razie nie zamierzam się poddawać Mam tylko nadzieję że mała załapie i zacznie się jakoś wyraźniej domagać

julaac, miska nam jakoś nie podchodzi, zwłaszcza że mała bardzo się cieszy do lustra
    A co do kupek to też przerabiałam takie expresowe jak synek miał bunt nocnikowy - roku nie miał jeszcze chyba (a kupy w nocniku od 7 miesiąca prawie wszystkie) Ja po prostu ściągałam majty i na nocnik jak najszybciej. Czasem nawet końcówkę złapałam, a jak nie to tylko posiedział. No i przeszło szybko. Powodzenia

Domyślnie

chyba mnie pisanie tu zmobilizowało no i nocnik w pokoju pomógł, bo dziś kupa o 6 rano trafiła do nocnika! Wiercił się i wiercił w łóżku, a potem zapadła cisza, więc szybko go złapałam, ściągnęłam piżamę i na nocnik

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julaac Zobacz posta
    chyba mnie pisanie tu zmobilizowało no i nocnik w pokoju pomógł, bo dziś kupa o 6 rano trafiła do nocnika! Wiercił się i wiercił w łóżku, a potem zapadła cisza, więc szybko go złapałam, ściągnęłam piżamę i na nocnik
    oby tak dalej

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

U nas jakiś regres nastąpił, wcześniej mała robiła ładnie kupki na nocniku, siku raczej sporadycznie ale po spaniu i jedzeniu zawsze udało się złapać. Teraz na widok nocnika płacze i ucieka z niego zaraz po wysadzeniu. Nie zmuszam jej do siedzenia. Ona chyba czai o co chodzi bo jak zrobi kupę albo siku w pieluchę to mówi "popa" jak chce kupke to też zdarza jej się powiedzieć i widzę, że stęka tyle tylko, że jak ją posadzę na nocnik to się jakby blokuje i nie chce robić. nad toaletą tez próbowałam wysadzać ale ona się boi jak ją trzymam. Chyba kupię jej nakładkę na sedes, może się przekona żeby robić kupki jak duża lala
    Bianka 04-09-2010

Uprawnienia umieszczania postów