Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Domyślnie

no tak, ja nie jestem pewna, czy mój synek zsiada z nocnika, bo mu się nie chce, chyba nie bo już raz po czymś takim zaczął mi sikać na dywan Ale trzymać na siłę też nie będę, skoro ucieka, poddaję się wtedy i zakładam pieluchę...
    Będziemy próbować, choć dzisiaj znów, tym razem o 5 rano, była kupa w sekundę, zanim zdążyłam brzdąca rozebrać i dotransportować do łazienki było po wszystkim

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julaac Zobacz posta
    no tak, ja nie jestem pewna, czy mój synek zsiada z nocnika, bo mu się nie chce, chyba nie bo już raz po czymś takim zaczął mi sikać na dywan Ale trzymać na siłę też nie będę, skoro ucieka, poddaję się wtedy i zakładam pieluchę...
    Będziemy próbować, choć dzisiaj znów, tym razem o 5 rano, była kupa w sekundę, zanim zdążyłam brzdąca rozebrać i dotransportować do łazienki było po wszystkim
    Ja mam nocnik koło łóżka (wysadzam też przez sen koło północy, jak sama się kłądę), rano nigdzie nie muszę lecieć

Chustonówka

Domyślnie

i ja się dołączę do ożywionego wątku Chciałam spróbować wysadzać małą na poważnie bo już od 2 miesięcy wysadzam i wie o co chodzi. Kupy w pieluchach sporadycznie, głównie jak zaśpię ona stęka i stęka a ja Ale o 5 rano jestem nieprzytomna Nauczyła się szybciutko, pewnie dlatego że miała problemy z kupkami i brzuszek ją bolał. Na leżąco nie szło a tak migiem robiła Teraz robi zazwyczaj przy okazji - wysadzam na siusiu a tu kupencja Ale siku to wyższa szkoła jazdy. Czasem nieźle nam idzie, nawet do 10 dziennie złapię ale do tego tyle samo albo więcej mokrych pieluch Mam wrażenie że ona sika bez przerwy W tych warunkach chyba nie dam rady wysadzać na poważnie bo nie mogę cały dzień nad umywalką stać. Moje plecy tego nie wytrzymują... A jak trochę odpuszczę to złapię np 1 po spaniu Co mam zrobić z takim siusiumajtkiem? Odpuścić trochę szkoda bo widzę że łapie o co chodzi. Nawet się cieszy czasem jak zrobi

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

ceinwyn, z obserwacji wiem, że mój maluch gdy miał 4-6 miesiecy to sikał co 20-30 minut tak więc się nie przejmuj tylko łap ważne by wiedziała co ma robić! kciuczę &&&

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madorado Zobacz posta
    Ja mam nocnik koło łóżka (wysadzam też przez sen koło północy, jak sama się kłądę), rano nigdzie nie muszę lecieć
    tak zrobię, na pewno będzie bliżej i szybciej, chociaż obawiam się, że przy tempie mojego synka i tak bym nie zdążyła, tylko prześcieradło byłoby w kupie

Cytat Zamieszczone przez ceinwyn Zobacz posta
    W tych warunkach chyba nie dam rady wysadzać na poważnie bo nie mogę cały dzień nad umywalką stać. Moje plecy tego nie wytrzymują...
    a może przerzućcie się na miskę, a Ty siedź z nią na podłodze, będzie Ci lżej?

Chustonówka

Domyślnie

efcia1981, moja chyba robi siku częściej niestety, a sygnały tylko jak śpi rozpoznaję Jak nie śpi to wierci się cały czas i nic nie widzę więc wysadzam na czuja Ale ja uparta jestem więc na razie nie zamierzam się poddawać Mam tylko nadzieję że mała załapie i zacznie się jakoś wyraźniej domagać

julaac, miska nam jakoś nie podchodzi, zwłaszcza że mała bardzo się cieszy do lustra
    A co do kupek to też przerabiałam takie expresowe jak synek miał bunt nocnikowy - roku nie miał jeszcze chyba (a kupy w nocniku od 7 miesiąca prawie wszystkie) Ja po prostu ściągałam majty i na nocnik jak najszybciej. Czasem nawet końcówkę złapałam, a jak nie to tylko posiedział. No i przeszło szybko. Powodzenia

Domyślnie

chyba mnie pisanie tu zmobilizowało no i nocnik w pokoju pomógł, bo dziś kupa o 6 rano trafiła do nocnika! Wiercił się i wiercił w łóżku, a potem zapadła cisza, więc szybko go złapałam, ściągnęłam piżamę i na nocnik

Uprawnienia umieszczania postów