Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Dziś taka pogoda, że odpuściłam majteczki... Bo chciałam na ogródku Młodą w majteczkach puścić. Po domu nie da rady, bo ja za słaba na sprzątanie ale co się odwlecze...
    Chciałam się Wam pochwalić. Tzn. chciałam Młodą pochwalić, bo ja to dziś na skarcenie raczej zasłużyłam Otóż podczas śniadania Młoda zaczęła stękać i prężyć się na kupę. Ja uznałam, że trudno - zrobiła w pieluchę. Trochę pojadła, ale za chwilę znowu stękanie i prężenie. Myślę sobie, że może jakieś bączki ją męczą. Znowu trochę pojadła i stęka. Jak skończyła jeść, to poszłyśmy do łazienki zmienić pieluchę. Ja patrzę, a tam taki malutki kupiszonek tylko. Posadziłam Młodą na nocnik i zapytałam, czy to ta mała kupka tak ciężko szła. A Młoda w tym czasie zrobiła wielkie kupsko do nocnika
    Dziecko dawało mi jasne i czytelne sygnały, że chce na nocnik, a ja głupia się nie domyśliłam
    Pierwszy raz wybrała świadomie nocnik, a nie pieluchę Może te moje gorsze dni w wysadzaniu pokazały jej, że kupa w pieluszce jest niefajna?
    Ostatnio edytowane przez charlie ; 09-06-2011 o 13:52 Powód: Literówki

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Uprawnienia umieszczania postów