Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

to i ja się pochwalę. Mikoś do końca na EC nie jest. Powody różne ale to nie o tym. W dzień często wielo a w nocy jedno.
    No i jakieś dwa tygodnie temu jakoś tak przypadkiem zazcęliśmy się wysadzać w nocy. Czemu przypadkiem. Obudził się i krzyk był straszny, pić nie, przytulanki nie, jeść nie. Więc z braku pomysłów poszliśmy na nocnik i tu zdziwienie straszne. Zrobił siku i spokój. Kolejna noc, w momencie, gdy zaczął się kręcić, znowu nocnik i siku złapane. Bałam się, że potem ciężko będzie mu zasnąć a tymczasem mam wrażenie, że łatwiej mu się zasypia po wysikaniu. I tak od kilku dni a właściwie nocy wstajemy z suchą pielucha.

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

pięknie!

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charlie Zobacz posta
    U nas chwilowo mały przestój bom chora straszliwie i reakcje mam mocno opóźnione przez antybiotyki i gorączkę.
    I jak tam??? Zdrowa juz??? Jak nie - to zdrowiej nie ma na co czekac

Kilerek_81 - gratulacje!!! to teraz juz w ogole nie bedziesz spac

U mnie - zeby, zeby i jeszcze raz zeby Gorne dwojki wyszly jedynki przeswituja no a jezyk krazy po dole - wiec chyba i dolne dwojki ida W koncu pisalam wczesniej, ze chce wszystkie na raz
    Maly mi czasem odmawia wysadzania, szczegolnie na nocnik, ale tacie to sika na kazde posadzenie jeszcze dobrze nocnika nie dotknie, a juz fontanna leci

A wspominalam kiedys o tesciowej Kilka dni temu bylismy z wizyta. Wyrwalam sie na chwile do fryzjera, a malz dziecia na toalete i oczywiscie psssss, maly zrobil siku, a tesciowa tak Caly dzien o tym gadala, ze w zyciu czegos takiego nie widziala Moze zmadrzeje i przestanie krzywym okiem na mnie patrzec

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

U nas trochę do przodu, trochę do tyłu. Do tyłu z sikaniem bo jakoś mu się na nocniku siedzieć w tym celu nie chce. A że zimna podłoga to doopska w samych majtkach mu odmrażać na płytkach nie będę nawet w te upały.
    Za to zaczął wołać na kupę (zazwyczaj pięknie ee mówi i grzecznie czeka czasem nie zdąży ale powie że coś tam już zmajstrował).
    Fajnie tak. Ja wyluzowałam i robię tyle ile mi się chce w zakresie odpieluchowania a mały i tak robi powolutku postępy. Nawet jak kroczek w tył pójdzie to i tak potem jest lepiej
    Pogadałam w żłobku i obiecali mi go wysadzać po śniadaniu, przed i po drzemce.

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

No właśnie tak jak Aine pisze, najlepiej na luzie

u nas chyba regres będzie aż przyjdzie czas na odpieluchowanie... Maly zaczął być ostatnio marudny, pewnie te upały go męczą, i generalnie nie dogadujemy się za bardzo ostatnio... Więc generalnie siki w pieluchę Bo co kwęknie, ja lecę i nad zlew, a ten się rozgląda. Chyba zaczął mnie po prostu wołać, żeby mu zmienić klimacik! Z kupami bez zmian - tylko pieluszka. Ale za to gadam mu do uszka eee Zakupiłam mniejszą miseczkę i olewana nadal jestem totalnie! a mały jak zrobił do niej kupę, to przestał jeść... A jak walnie w pieluchę, to je dalej. Nie rozumiem tego chłopaczka - matka dla niego dobrze, żeby kupa przy tyłku nie leżała, a ten... hihi Zobaczymy jak będzie dalej. Teraz upały i będziemy dużo u rodziców na dworze pod drzewkiem, może na trawce będzie chętniej siusiał Zobaczymy.
    Na pewno podobnie do poprzedniczki wyluzuję przyjdzie czas na wyjście z pieluch, jednak nie ukrywam, że miło jak tylko ze 3-4 pieluchy były mokre, a nie z 8 (bo ja matka co i rusz zmieniająca jestem )

Chustomanka Awatar Mazi
    Miejscowość
    KRK/BCN

Domyślnie

W telegraficznym skrocie:
    U nas tez troche do przodu, troche do tylu, ale ogolnie zadowolenie jest. Kupy laduja w ubikacja, co 2 -3 sik tez, wiec nie jest zle
    AINE, fajnie, ze Wam w zlobku malucha wysadza

​​

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ze mną już lepiej acz całkiem zdrowa jeszcze nie jestem. A osłabienie niestety ma też wpływ na refleks.
    Przez ostatnie dwa dni wysadzałam w standardowych sytuacjach i za każdym razem nocnik pusty, a pielucha pełniuśka po brzegi Dziś już lepiej na szczęście.
    No i majteczki mam dla Młodej Moja mama kupiła siedmiopak na siedem dni tygodnia, a ja jej powiedziałam, że chyba na siedemdziesiąt minut Uprałam, się suszą, zobaczymy jutro co z tego będzie

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Uprawnienia umieszczania postów