Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margeritta Zobacz posta
    może już wchodzić w ten wiek u nas to się zaczęło gdzieś w 8/9 miesiącu chyba, nie pamiętam dokładnie ale dość dawno
    fajnie by bylo dzis nawalilam bo bylam nieswiadoma o 5-6 ( pamietam ze sie wiercil ) i zasnelam
    musze wczesniej chodzic spac zamiast na forum siedziec

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

A u nas nastapil prawdziwy bunt nocnikowy
    Mamy idzie do nocnika, przy probach posadzenia drze sie w nieboglosy, a za chwile siku w pieluszke albo na podloge, jak mam pieluchy nie zalozy. Kupe dzis zrobil - w pozycji kleczacej i tylko patrzyl na mnie tymi wielkimi oczkami! Krzyczy jak proponuje toalete, nocnik i wanne... Kilka dni temu pozwalal chociaz przed chusta i po spaniu - dzis nic!!! Maly staje i probuje stawiac pierwsze kroki - wiec moze dlatego

Wiec latal w pieluszkach caly dzien! Za to noce suuuuchusienkie! Wczoraj byl suchy od 19 do 6 rano, mimo, ze proponowalam - nie chcial nic zrobic!
    Odpuszcze na kilka dni... tylko nie wiem co mam robic z nocami

Domyślnie

marlei z nocami to witaj w klubie pisałam o tym tu jakiś czas temu i trochę żałuję że posłuchałam rad i zaczęłam wysadzać...
    mam nadzieję że bunt chwilowy, ale chyba z chłopcami jest trudniej

u nas dwie nocki bez kupki, chyba jej przeszło ale nie będę się znów żegnać żeby nie zapeszyć
    Ostatnio edytowane przez margeritta ; 25-05-2011 o 12:32

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margeritta Zobacz posta
    u nas dwie nocki bez kupki, chyba jej przeszło ale nie będę się znów żegnać żeby nie zapeszyć
    To super! I jak utrzymuje sie????

U nas bez zmian, ma lepsze dni i gorsze, czasem bardzo krzyczy jak go wysadzam - to daje spokoj, a czasem pojawia sie najwiekszy usmiech na twarzy... Ostatnie noce z wpadkami - zaczelam zakladac znowu pieluchy... mysle, ze po gornych dwojkach, ida gorne jedynki, bo maly wisi na mnie i ze mna spi, a i tak noce mamy przechlapane - no i w dzien maruda okropny, jak tylko zmeczony

OT:
    Dzis mi wywinal numer - w chuscie na spacerze tak plakal, ze az mu powietrza brakowalo Musialam go wyjac i niesc na rekach - dobre 45 minut Cale szczescie, ze mu zalozylam body - bo bym golasa niosla - a i tak w moj sweter go zapakowalam
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 28-05-2011 o 13:57

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

U nas przerwa w bajce Mała zaczęła kupkać przez sen i w czasie jedzenia, więc nie wszystko łapiemy... Ale- nie jest źle
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Dziewczyny,
    chcialam tylko dac znac, ze u nas wszystko wrocilo do normyI tu sie potwierdza, ze razem mozemy wszystko przetrwac Trzymam za Was kciuki!!

U nas wczoraj tylko dwie pieluszki mokre, dzis jak na razie tez 2, a nawet mamy calkiem zajety dzien!
    Kupy - odkad wprowadzilismy stale pokarmy sa latwiejsze do rozpoznania i laduja pieknie w kibelku
    Zauwazylam tylko, ze maly korzysta z nocnika, glownie jak go tata wysadza, ze mna woli albo do kibelka, albo do wanny - mam nadzieje, ze mu tak nie zostanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    To super! I jak utrzymuje sie????
    utrzymuje się ale czasem jak nie chce siąść na nocnik zakładam na wszelki wypadek pieluchę (bo jeszcze się w nieprzemakalny podkład na łóżko nie zaopatrzyłam)
    a ogólnie trochę żałuję że zaczęłam w nocy wysadzać bo jestem często nieprzytomna jak 4 razy wstaję dlatego wracamy do starego systemu trzymania siku i teraz staram sie wysadzać gdy wyraźnie się tego domaga, dziś od 1 do 7.30 wytrzymała bez wysadzania

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

margeritta- super!!!!

U nas powrót bajki chwilowy zapewne. Od 3-4 dni ilośc zuzytych pieluch wynosi 2-3 plus nocna i siusiu sie woła, o!
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ktosikowa Zobacz posta
    U nas powrót bajki chwilowy zapewne. Od 3-4 dni ilośc zuzytych pieluch wynosi 2-3 plus nocna i siusiu sie woła, o!
    rewelacja!!!! gratuluje!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ktosikowa Zobacz posta
    margeritta- super!!!!

ktosikowa genialnie jak na takiego maluszka! dobrze że nie przeoczyłaś tego momentu i mała nie zatraciła tych fizjologicznych odruchów, wróżę Wam szybki sukces

Uprawnienia umieszczania postów