-
Chustomanka
wyzalic sie musze;-)
Dziewczyny!
Musze sie wyzalic
i szukam pocieszenia
Przeczytalam te wszystkie madre ksiazki na temat EC wiec nie moglabym przestac wysadzac malego, ale mam potworne watpliwosci czy to w ogole ma sens
...
Przechodzac do sedna... Wiem, ze mamy rewelacyjne dni, czasem mnie nawet zaskoczy jak jestesmy w biegu, ze siku zrobi w publicznej toalecie, nawet jezeli pielucha byla mokre
, ze krzyczy noca, zeby go wysadzac, a raczej krzyczy
i jak wysadze to 9 na 10 razy siku jest. Wiem, ze zadko nam sie zdarzaja kupy w pieluche, musze byc bardzo zajeta czyms innym np. byc pod prysznicem
To wszystko wiem, i bez EC bysmy tego nie mieli
a powiem tylko, ze jak nam sie raz wielka kupa
w pieluche trafila, na dodatek w restauracji, mamy upaprany po pachy
, wszystkie ubrania tez
, to nawet zatesknilam ze jednorazowkami
- jenym slowem bylo rewelacyjnie
Staram sie smiac z tych wpadek
i patrzec na te dobre strony
,
ALE:
wszystko to jest w dni kiedy jestesmy sami, znaczy to, ze calusienka uwage mu poswiecam, zgaduje kiedy go wysadzic, bo sygnalow nie widze, sprawdzam czas itd. No i tak mnie meczy
, bo juz wiele razy zauwazylam, ze jak sama go do kibelka nie zaciagne
, to on ma to wszystko w nosie
tzn. siku robi w pieluche i nawet nie raczy
dac znac, ze ma mokro
A jak mnie raz w chusie obsikal
, to juz pozostawie bez komentarza, dodam tylko, ze najpierw zrobil
, a potem chcial uciekac
Wiec jak to jest????
Poza tym zawsze robi siku podczas posilkow(stalych), nie ma znaczenia, czy go wysadzam przed czy nie. Wiem, ze moze wynikac to z dlugosci siedzenia, bo my BLW robimy
albo moze skupia cala uwage na jedzeniu i zapomina o sikaniu?! No nie wiem, nie wiem...
Mam straszliwy metlik w glowie
, kupilismy majty, ale jak mu mokro w formowankach nie przeszkadza, to boje sie mu gacie zalozyc, bo bede miala zasikany caly dom, a jak wspominalam mamy dywany/chodniki(jak kto woli
)
No wiec taki o to mamy dzien
...
Uprawnienia umieszczania postów