Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

No właśnie... A z tą miską to wczoraj "apokalipsa" była hihi Słuchajcie, zostałam TOTALNIE OLANA z dwa razy.... a na twarzy Franka - uśmiech od ucha do ucha!!!!!! Najpierw myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok, ale za chwilę aż mnie rozbroił Kupy złapać, to nie problem, ale z tym siusianiem w trakcie karmienia, ciężko... Poza tym nawet fajnie się nam udaje dogadać, ale zauważyłam, że mały robi siusiu jak zasypia, a tego już nie złapię On to wogóle agencior jest, po powrocie ze szpitala to potrafił płakać, płakać, zrobił kupę i momentalnie zasypiał... i weź tu dzieciaczka przebieraj teraz!

Czekam na fotkę, bo muszę coś wymyśleć z miseczką

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

A u mnie total regres Nie wiem co się stało tzn wiem ale nie sądziłam że tak to moze wyglądać. Zapomniałam nocnika jak wyjeżdżałam na 3 dni, kibelek u nas nie działa więc mały kupał w pieluchy. Po powrocie było super parę dni tzn gorzej niż przed wyjazdem ale ok tzn 70% kup i sporo siku w nocnik. A teraz beznadzieja tzn siedzi, siedzi i siedzi i nic (((
    Tracę przez to chęć zakładania mu wielorazówek, biega w pampkach pół dnia więc błędne koło się toczy. Mały ma jeszcze czas ale mi tak jakoś niewyraźnie z tym (
    Tak się chciałam uzewnętrznić troszkę...

Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

Uzewznętrznioną ściskamy!

A u nas postęp o tyle, że Fran zamiast raz dziennie, już 3 razy dziennie leży golaskiem i woła W czasie karmienia jest pielucha, bo siki lecą....! że hoho na kilometr i żadna miska tu nie daje rady póki co ale cieszę się mimo wszystko. zawsze lepszy rydz niż nic W sumie to taka zabawa mam wrażenie i ciekawa jestem ile z tego junior kuma i ile mu zostanie... Jak myślicie, ile z tego dzieciaczki kapują?

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aine Zobacz posta
    A u mnie total regres
    Trzymaj sie! Zobaczysz kilka dni i bedzie lepiej

Moniska - super, ze tak dobrze Ci idzie!! Moze te nocniki dojda do skutku i wtedy bedzie latwiej, ale ja i tak mysle, ze z chlopakami to trudniej pozycje znalezc choc doswiadczenia z dziewczynkami nie mam, na logike tak mysle

Margeritta - jak mozesz to wklej zdjecie tu, moze jeszcze komus sie przyda, np. mi

U nas po kilku mokrych, a nawet bardzo mokrych nocach, wczoraj pierwsza sucha!!! Co prawda wstawalmyis 4 razy, zeby zrobic siku ale nawet raz zasnal natychmiast po, nawet nie zdarzylam go do konca ubrac Zobaczymy jak bedzie dzis - bo u nas bardzo ciezko z zasypianiem, przez te zebiska, ze tez musza one parami sie pchac lepiej jakby wszystkie na raz wylazly

Domyślnie

marlei ok, zaraz postaram się zrobić sesję misce
    gratuluję z całego serca!!! oby coraz więcej ich było, u nas też fajnie bo czasem budzi się tylko na siku i nawet cyca nie chce, od razu zasypia ale nadal walczymy z biegunką ząbkową więc wpadki są

Aine to z pewnością chwilowe, ale odpocznij sobie trochę kilka dni wolnego dobrze Wam zrobi ale pampków ja bym nie zakładała, niech czuje cały czas mokro, zobaczysz to w końcu zaowocuje!

jest fota

dla mnie bardzo wygodna była, szerokość po zewnętrznej 24cm, fajne są te wywinięte brzegi bo palce spokojnie możne pod nie włożyć i podtrzymywać miseczkę z której strony nam pasuje, no i ten uchwyt z tyłu też bardzo pomocny, góra jak widać zaokrąglona więc dziecku skórki w żaden sposób nie uszkodzi, ale rzecz gustu u nas się sprawdziła ta miska
    ach no i są różne kolorki więc można przebierać jak w nocniczkach mam też drugą żółtą hihi
    Ostatnio edytowane przez margeritta ; 13-05-2011 o 21:39

Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

Fajna ta miseczka, my mamy podobną, ale bardziej płaską i niby też brzegi wywinięte, ale ich końce są dość ostre i jak podkładam malemu pod pupę, to nózkami czasem się zadrapie i wtedy lipa... więc za bardzo się nie nadaje. Ale poszukam takiej jak Twoja, wogóle do sklepu agd muszę się wybrać i poprzebierać

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

U nas bez zmian Tyle ze teraz wiem że mały ma ewidentnie jakieś zaparciowe problemy

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aine Zobacz posta
    U nas bez zmian Tyle ze teraz wiem że mały ma ewidentnie jakieś zaparciowe problemy
    Tulę. U nas na brak kupy działa kolacyjna jaglanka ze śliwkami

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

sliweczka suszona w każdej postaci - czy kompot z suszu, czy jako dodatek do kaszki, zawsze pomaga

Uprawnienia umieszczania postów