Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margeritta Zobacz posta
    czy przy ząbkowaniu Wasze dzieci częściej sikają?
    Moja leje potwornie przy zębach, bo w nocy non stop na piersi wisi. Dlatego cały czas odkładam wysadzanie w nocy, bo bym musiała chyba co 1,5h. A sen na wagę złota u nas ostatnio

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Margeritta - no to chyba i Ciebie dotknelo: trzy kroki w przod, jeden w tyl To normalne, ze sie zmienia i raz jest 10 a raz 3 godziny, wszystko sie ustabilizuje, tak jak Charlie napisala, zelezy ile je, pije, ssie... przy zebach pewnie wiecej i dlatego wiecej siusia Trzymam za Was kciuki!

Domyślnie

dzięki dziewczyny, chodziło mi o to czy nie zacznie jak w dzień sikać skoro mama wysadza ale może nie, stawiam na zęby i czekamy, będę wysadzać
    do pieluch nie wrócimy bo to by było bez sensu, mała zupełnie by się pogubiła bo przecież to nagroda za to że ślicznie woła, to byłby ogromny krok w tył i nie ukrywam że dla mnie osobista porażka
    zaopatrzę się w podkłady bo materac biedny będzie bez tego poczekam aż te trójki wyjdą i potem stopniowo będę zwiększać odstępy między wysadzaniem
    ona więcej nie pije ale widzę że jej to dokucza, nigdy przy zębach nic nie gryzła a teraz nawet w ramę łóżka się wbiła

trzymajcie kciuki i będę zdawać relację bo Was też to niedługo czeka

Uprawnienia umieszczania postów