Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamapatryka Zobacz posta
    próbuję nad toaletą,przodem,tyłem na nocniku jednym drugim,do wanny,umywalki,miski i nic mu nie pasuje.
    A może daj do łapki "specjalną nocnikową zabawkę/książkę"? U nas zadziałało Moja córa nawet nie marudzi jak jej się nie chce i nic do nocnika nie zrobi. Tak długo jak jest książeczka w zasięgu łapek to jest OK

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustofanka Awatar mamapatryka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charlie Zobacz posta
    A może daj do łapki "specjalną nocnikową zabawkę/książkę"? U nas zadziałało Moja córa nawet nie marudzi jak jej się nie chce i nic do nocnika nie zrobi. Tak długo jak jest książeczka w zasięgu łapek to jest OK
    Tak zrobię,zakupię specjalną nocnikową książeczkę,bo obrazki to on lubi i zobaczymy,może coś pójdzie do przodu.

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

u nas jest problem z pozycja...
    Jusiu siedzi tylko z nzoakmi w ksztlacie W...
    i jak go chce wysadzic trzymajac pod kolankami, to nie wygodnie mu (czasem zlapie moment, ze - tak obrazoburczo bedzie... - kupa juz wisi a jak go wysadzic chce, to kuniec akcji...i schowana impreza...)
    a sadzanie na nocnik czy miske totalnie odpada...no totalnie, totalnie...bo pozycja siedzaca mu nie sluzy, tzn.spina sie od razu, nie czuje sie tak bezpiecznie...

mam takie wrazenie ze sie troche cofnelismy...bo kupy od grudnia byly za kazdym razem pieknie do miski czy kibelka...a teraz - tak gdzies od 2-3tygodni to ani razu sie nie udalo
    az mialam niedoprane pieluchy niedawno
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Dziewczyny a ja się muszę pochwalić, od 2 tygodni córcia daje znać że chce siku!!!! Hura!!!! czekaliśmy na ten moment z utęsknieniem. Pisałam już wcześniej że nauczyłam ją stękać i teraz właśnie stękaniem daje znać że chce siku. Oczywiście nie zawsze zdążę bo czasem mówi że chce jak już jej po nogach leci ale to ogromny sukces dla mnie

Uprawnienia umieszczania postów