Kurka, Marlei! Rób dalej swojeIdź ze szkarabem do łazienki i nie opowiadaj, co tam będziecie robić. A jak ktoś zapyta, to ze stoickim spokojem odpowiedz, że kupę/siusiu (teściowej jeszcze dodatkowo możesz pokazać język i zrobić zeza). Zaszliście już tak daleko, świetnie Wam idzie i niewidzę powodu, żeby sobie odpuszczać tylko dlatego, że ktoś oczami przewraca. Ty też przewracaj i mów, że ileś tam lat temu, to w ogóle to wszystko dziwne było, bo po co te nasze mamy/teściowe się umartwiały praniem i prasowaniem pieluch skoro mogły wysadzać?!?
Mojej mamie też zdarza się oczami przewracać, zwłaszcza w temacie BLW, ale my mamy taki układ, że ona przewraca, a ja to ignoruję. Jak już wnerw idzie, to się na siebie wydrzemy i po 10 minutach jest super. Takie charakterne jesteśmy obie![]()

Idź ze szkarabem do łazienki i nie opowiadaj, co tam będziecie robić. A jak ktoś zapyta, to ze stoickim spokojem odpowiedz, że kupę/siusiu (teściowej jeszcze dodatkowo możesz pokazać język i zrobić zeza). Zaszliście już tak daleko, świetnie Wam idzie i niewidzę powodu, żeby sobie odpuszczać tylko dlatego, że ktoś oczami przewraca. Ty też przewracaj i mów, że ileś tam lat temu, to w ogóle to wszystko dziwne było, bo po co te nasze mamy/teściowe się umartwiały praniem i prasowaniem pieluch skoro mogły wysadzać?!?
Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach
Odpowiedz z cytatem
bo przynajmniej pogadac i pokrzyczec sie da
, a wlasciwie przez to, ze go nie karmie, lyzeczka oczywiscie... wczoraj mi powiedziala, ze nie spi, bo glodny

powiedzial, ze pieluch nie bedzie zmieniac, bo nie wie co i jak... do BLW - ksiazke przeczytal i powiedzial, ze ok, poza tym wyboru nie mial, bo ja oznajmilam, ze lyzki pakowac malemu do buzi nie bede (szczegolnie w wielku 4 miesiacy - kiedy rodzina malza mowila, ze juz najwyzszy czas
i nawet lyzki, kaszki i takie tam pokupowala
), od EC przekonany w 100% jak zobaczyl wielki usmiech malego po zrobieniu kupy do nocnika
, ale nie praktykujacy
i siku laduje glownie w pieluszce albo troche w pieluszce i troche w kibelku