Pokaż wyniki od 1 do 20 z 366

Wątek: wysadzanie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mazi Zobacz posta
    aa my polegamy na timingu przewaznie, bo i owszem sygnal jest, ale glownie po fakcie :/
    chyba, ze ja odczytywac nie umiemmmm
    no to ja tak samo...polegajac na timingu to w dobrych czasach to pamietam ze nawet 3 pieluchy mokre na dzien byly. raz chyba sie trafila jedna. ja zawsze mialam jakies wyrzuty do siebie, ze odwrotnie to EC robie, bo zamiast odczytywac znak i wysadzac, ja patrze na zegarek i wysadzam:/ no ale coz, pozniej pomyslalam, ze moze jakos samo sie zrobi, ze nagle zajarze te sygnaly. kupe rano wiem kiedy chce, ale nie umiem jasno okreslic sygnalu to liczylam, ze moze tak smao sie zrobi z sikami. teraz kryzys wiec akcja przystopowana. a! i tez mam jeden znak po fakcie - bo jak Zwirek siku zrobi to ...ziewa hahaha

a teraz majtki
    bylam dzis w kilku sklepach i tak:
    w cocodrillo sa od rozmairu 80 - 23 zl za 3 pary,
    w tesco sa tez od rozmiaru 80 mniej wiecej - od 16 zl za 5 par ( sa rozne wersje kolorystyczne ),
    w Smyku w ogole nie ma takich malych,
    w HMie sa chyba od 86 ale wygladaja mi na duze; wieksze niz tescowe i cocodrillowe.
    No i przede wszystkim odpisali mi z eko-bielizny to kopiuje maila:
    "Co do majteczek EKO, to oczywiście można je u nas zamówić. Najmniejszy rozmiar jaki szyjemy to rozmiar 86 (pasują tak na rocznego bobasa). Bawełna ta jest to tzw. Bawełna czesana, czyli mięciutka i bardzo dobrej jakości.
    Jakość wykonania jest również na najwyższym poziomie. Można zamówić każdą ilość majteczek, nie ustalamy limitów J Cena to: 3.50 zł/szt.Realizacja trwa 2-5 dni." super, co? ))

marlei, a ja nie za bardzo rozumiem czemu przezroczysty?

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camee Zobacz posta

marlei, a ja nie za bardzo rozumiem czemu przezroczysty?
    no, zeby widziec kiedy siku robi i zeby pssss jego tylko jak robi
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 08-04-2011 o 14:55

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    no, zeby widziec kiedy siku robi i zeby pssss jego tylko jak robi
    no ale np w czerwonym to juz nie bedzie widac?

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Ja mam dwa - niebieskie i nic nie widac, czasem slychac, tzn. jak jest duze siku, ale jak tylko malutkie to dopiero jak go zdejme z nocnika to widze, ze cos bylo
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 08-04-2011 o 17:44

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

To ja już bym raczej spróbowała wysadzania nad kibelkiem. Wtedy widzisz kiedy siusia i tylko musisz siusiaka pilnować żeby łazienki nie zalał Mój za duży już był, wiercił się i preferował nocnik.
    Na nocniku na początku książeczkami i piosenkami go zatrzymywałam a teraz mi się zdarza migusie mu puścić na tv bo uwielbia. Tylko muszę się pilnować żeby go nie uwarunkować że nocnik =tv bo to tez nie o to chodzi przecież. Ale liczę bardzo na to że jak go będę sadzać po śniadaniu i jak się zrelaksuje przy migusiach to to może kiedyś zajarzy Wyrodna matka telewizyjna jestem ale to chyba jedyne co teraz mogę wykombinować na eksperyment.
    Ostatnio edytowane przez Aine ; 08-04-2011 o 22:42

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aine Zobacz posta
    To ja już bym raczej spróbowała wysadzania nad kibelkiem. Wtedy widzisz kiedy siusia i tylko musisz siusiaka pilnować żeby łazienki nie zalał
    tak, pewnie by bylo lepiej, ale jak juz wspomnialam my sie razem nie bardzo miescimy... A tym kombinowaniem, zeby mi lazienki nie zalal, to go dodatkowo przestraszylam, chyba, bo jak juz robil to go nizej opusczalam, zeby lecialo do srodka, a nie na zewnatrz - i juz teraz nie lubi kibelka

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    Ja mam dwa - niebieskie i nic nie widac, czasem slychac, tzn. jak jest duze siku, ale jak tylko malutkie to dopiero jak go zdejme z nocnika to widze, ze cos bylo
    jejku. dopiero teraz zrozumialam. bo dla mnie wysadzanie to w ciaz trzymanie NAD czymswiec zawsze jest pelna kontrola sytuacji no a jasne ze jak juz dzieć siedzi to w czerwonym nie widac. ja mysle, ze rzeczywiscie fajnie moze byc z przezroczytym. zawsze to jakies ulatwienie, bo i widac, i rece nie bola.

Chustonówka
    Miejscowość
    Bydgoszcz - Londyn

Domyślnie

Przedwczoraj i dziś mały sukcesik , ale tylko mały... Martusia nie robiła kupki przedwczoraj cały dzień więc spodziewałam się wypróżnienia w nocy, jak to miało miejsce już wcześniej - jak w ciągu dnia nic, to w nocy, a sygnałem wówczas jest totalne rozbudzenie i brak zainteresowania snem kompletny. No więc jak się rozbudziła przed pierwszą w nocy i dalej do zabawy się garnęła pomyślałam sobie - oho, kupa będzie - więc myk ją na nocniczek, nóżki wysoko w górze i jak tylko to zrobiłam od razu były bąki i pięknie klocuszek poleciał (i to jaki)!!! I miałam niesamowite wrażenie, że młoda mi dziękowała za tę pomoc, patrzyła mi w oczka i w ogóle jakoś tak maślano nam się zrobiło... No i dziś też się udało - wczoraj też cały dzień kupki brak, ale w nocy się nie obudziła. Zachciało się jej rano, jak ją szykowałam do dnia, leżała bez pieluchy na brzuszku i patrzę a tu coś leci. No więc chwyciłam ją i nocnik i udało się - część co prawda wylądowała na przewijaku, ale reszta tam gdzie powinna... I znów taka jakby wdzięczność z jej strony.... Myślę, że mała miała problemiki z tą kupką, bo jesteśmy na wprowadzaniu stałych i wszystko się zmienia. No więc rano przetrzymałam ją ciut dłużej i robiła na raty.

No właśnie Aime zastanawia mnie, że na brzuszku im się chce robić te kupki, przecież powino im być wygodniej z nogami podkurczonymi? A może jest, tylko jak po prostu im wypadnie akurat pozycja na brzuchu a strasznie im się chce, no to robią na brzuchu? Tak to chyba trzeba tłumaczyć...

camee właśnie chyba o tę zabawę chodzi - młoda też tak się ostatnio skupia intensywnie na zabawie, że ciężko ją przekręcić we właściwą stronę do przewinięcia... wierci się toto, jak wścieła osa. Tak przy okazji dzięki za ceny majteczek, zrobiłąś dobre rozeznanie ... tylko, czemu nawet na zamówienie nie robią mniejszych? Innymi słowy wygląda na to, że trzeba czekać do tego roku... ja niespecjalnie mam się czym martwić, bo Martusia nie załapała jeszcze, że powinna mnie infrmować przed a nie po fakcie... czekam z utęsknieniem na ten moment...

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

Udało się Na nocniku po śniadaniu !!! Migusie w tv pomogły mu się rozluźnić. Oglądał 10 minut więc nie jakoś długo nawet.
    Cieszę się jak głupia Naklaskaliśmy się z mężem porządnie więc mały wiedział że się spisał. Tylko biedna odgnieciona dupka

Uprawnienia umieszczania postów