Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: LennyLamb z wełną

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie LennyLamb z wełną

Chusta przyszła do mnie dziś. Chuścioch, który był brany pod uwagę jako wkład, skutecznie dawał dyla. Wykorzystała to sprytnie jego starsza siostra, czyli moja pięciolatka. Zawiązałyśmy plecak prosty z tybetanem i mogę w tym miejscu same pochwały sypać-po dobrym dociągnięciu chusta trzymała rewelacyjnie.
    W dotyku bardzo zwarta-trochę storchowa. Sztywna-jestem trzecią testującą. Mimo wszystko wiązanie nie sprawiało mi żadnej trudności. W dotyku mięsista, naprawdę kawał dobrej...szmaty zdecydowanie tu nie pasuje, ale wiecie co mam na myśli . Zastanawiałam się, czy będzie gryźć-zamotałam Ninkę, jak miała na sobie krótkie spodenki. Pytałam, czy coś jest nie hallo, ale nic takiego nie miało miejsca. Mnie także jakoś szczególnie nie gryzła, aczkolwiek lekko odczuwałam, że mam na sobie wełenkę (w odbiorze pod kątem gryzienia przypominała mi didkowe Vogel z wełenką). Węzeł średni, tragedii nie ma.
    Jedna rzecz, która mi średnio pasuje, to kolorystyka. Gustuję w jaśniejszej gamie, ale to kwestia bardzo indywidualna.
    Ode mnie mocna 5!!!
    Dziękuję!!!

Chusteryczka

Domyślnie

Całkiem fajna chusta kolorki śliczne ( ale ja lubię takie ponuraki). Świetnie nosi, prawie nie czułam tych ponad 12 kg szczęścia. Chusta jest zbita ale nie gruba troche pomiedzy didkiem a storczem. Nie gryzie.
    Myślę, że po złamaniu chusta będzie jedną z TYCH, lepszych chust. Na razie jest sztywna jak deseczka, wcale to a wcale nie jest jak wełna. Ciężko się ja wiąże, byłam druga testującą, pewnie od dwudziestej testujacej opinie moga sie zmnieniac.
    Też oceniam na 5, z uwagą że jest to chusta dla bardziej doświadczonych i zdecydowanie odradzam ta wełenkę jak pierwsza chustę.

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

To ja się dopiszę, kocham ją miłością wielką, bo nosi rewelacyjnie, zaczyna się łamać, zmiękła zdecydowanie i już się lepiej dociąga. Zaplatam ją codziennie, wiąże, uparłam się, że będzie złamana.

Kolorki jak najbardziej moje, zaczęłam się zastanawiać, czy nie sprawić sobie koloru Klon

Także nówki nie polecam dla początkujących, bo można się zniechęcić.

Ode mnie 5.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Ja z powodów oczywistych sie nie wypowiem, ale pokażę Wam zdjęcia z ostatniego spaceru:

Tu w trakcie motania:

Tu już zamotane
    Ostatnio edytowane przez paskowka ; 30-03-2011 o 11:30

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar Aniamama
    Miejscowość
    bydgoszcz\fordon

Domyślnie

To czas na mnie ,dzisiaj chusta poleciala do Lila4.Niestety nie zapałałam do niej miłością wielką , kolory nie moje zdecydowanie .Trzeba jej oddać że mojego wielkoluda nie czułam w sensie ciężaru.Troche gryzie i jeszcze jest sztywna ,na koniec testow bym ją jeszcze raz pomacała żeby zobaczyć jaka bedzie rożnica.

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Ja z powodów oczywistych sie nie wypowiem, ale pokażę Wam zdjęcia z ostatniego spaceru:

Tu w trakcie motania:

Tu już zamotane
    a czy na zdj.to na pewno wełna? Bo ze zdj.LL wynika jakby miała tylko jeden pas ciemny, a tu są dwa. Bambusy mają dwa na pewno,

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wika Zobacz posta
    a czy na zdj.to na pewno wełna? Bo ze zdj.LL wynika jakby miała tylko jeden pas ciemny, a tu są dwa. Bambusy mają dwa na pewno,
    Wełna na 100% będę dzisiaj w Akademii LL to jeszcze dokładnie rozłożę wełne (klon) i bambusa (salsa) i spróbuje fotkę strzelić

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów