Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Bydgoszcz 23.03, godz. 15:25, przejście dla pieszych obok przystanku wojska polskiego/magnuszewska

Chustomanka Awatar kundzia
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon/docelowo Maksymilianowo :)

Domyślnie Bydgoszcz 23.03, godz. 15:25, przejście dla pieszych obok przystanku wojska polskiego/magnuszewska

mama zachustowana w niebiesko zielonego pasiaka i jeszcze z wózeczkiem w towarzystwie jeszcze jednej mamy z wóziem
    Ania, mama Gabrysia (11.08.2010)

Chustomanka Awatar milaku
    Miejscowość
    między Bydgoszczą a Toruniem

Domyślnie

Czy to nie będzie AgnieszkaJ? Z opisu chusty wnioskuję...

Chusteryczka Awatar gagatka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

miejsce zamieszkania też by się zgadzało a nas nie widzieliście? bo my też wczoraj też na tym skrzyżowaniu wojska polskiego/magnuszewska mniej więcej o tej porze (ale bliżej 15) szliśmy w trójkę - ja z młodym w nosidle i mąż ale ja mała jestem, to się w oczy nie rzucam
    wymianki - sukienki i inne http://www.chusty.info/forum/showthr...36-38-i-44-uff
    dziecięce książeczki i zabawki http://www.chusty.info/forum/showthr...%85%C5%BCeczek
    Mama Krzysia (30.12.2009) i Weroniki (30.03.2012) co zerkają z pięterka a ich mama nie ma na nic czasu ale siedzi na forum, a co

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jeśli to pasiak natkowy, to rzeczywiście prawdopodobnie Agnieszka.
    Fajnie, że nas coraz więcej. W tym tygodniu to w ogóle jakiś boom chustowy-ciągle ktoś dzwoni i pyta.
    Myślę, że czas na jakiś wspólny spacerek . Pozostaje jeszcze ustalić kiedy i gdzie. W tygodniu najluźniejsza jestem w czwartek. Miejsce-Stary Rynek albo Myślęcinek.

Chusteryczka Awatar Aniamama
    Miejscowość
    bydgoszcz\fordon

Domyślnie

jak będzie ladnie to może na wyspe zobaczyć jak tam wygląda starszaki na placu by się wychasały.

Uprawnienia umieszczania postów