Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Wiosenny powrót do chusty

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Dorocie
    Miejscowość
    było Warszawa, teraz Żyrardów

Domyślnie

Godulka, super że u Was chusta wróciła do łask!
    Nie ma jak bliskość maluszka.
    Ja na zimę zakupiłam polar dla dwojga, kombinezony używaliśmy tylko do wózka. Są jak nowe
    Różyczka'10 Anielka'13 (*) Jaś'15

Chustomanka Awatar czuppi
    Miejscowość
    Gdynia, obecnie Gdańsk

Domyślnie

a my cała zimę nosidło, wózek i kólkowa i już tak się rozleniwiłam,że myślam o pozbyciu się chust na rzecz nowego nosidła a tu wiosna przyszła i na nowo zakochałam się w wiązance i obecnie ćwiczymy plecaczki
    Miłosz-11.05.2010

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

ja co prawda nosiłam zimą, ale pod kurtką dla dwojga, więc chuty nie było widać.. teraz nareszcie wiosna przyszła, mogę się chustami pochwalić no i największy plus - spacerujemy całymi dniami z małymi przerwami na posiłek.

Chustonówka

Domyślnie

Mój chuścioszek ma już dwa lata i biega na własnych nóżkach. Ale wiadomo, czasem się zmęczy, albo trzeba przejść przez ulicę i wtedy ląduje na rękach. Zaprawiona w bojach nawet prawie nie czułam ciężaru - do czasu. Teraz już mi ciąży na rękach i chciałabym wrócić do noszenia. Tylko w tym wieku to już chyba tylko nosidło wchodzi w grę, a na pewno na plecach, prawda? Nigdy nie nosiłam go na plecach, bo my zwykle komunikacją się przemieszczaliśmy i musiałam mieć możliwość usiąść.

Ale tak tęsknię za noszeniem, szczególnie teraz wiosną, że prawie bym mogła nowego chuścioszka sobie sprawić

Uprawnienia umieszczania postów