Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Na nowo odkrywam chustonoszenie

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie Na nowo odkrywam chustonoszenie

Myślałam, że z chustami już koniec, na jesień mieliśmy bardzo dużo na głowie, przeprowadzka, choroby dzieci, moja magisterka, do tego nie umiałam nauczyć się plecaczków. Chusta poleciała w kąt i dłuuugo leżała. przed świętami nawet ją sprzedałam, stwierdzając, ze to już koniec, że w razie czego mam MT i starczy. Kilka dni po sprzedaży zobaczyłam na allegro chustę która była moim marzeniem, a która była w rewelacyjnej cenie, nie mogłam się oprzeć, kupiłam i p[omyślałam, że znów spróbuję. Nie było to często, ale pomału uczyłyśmy się z martusią plecaków, w międzyczasie zaczęła chodzić, więc tym bardziej było to trudne. Pomału znów zaczęłam się wkręcać, choć zima zniechęcała mnie totalnie (nienawidzę motać w tych kurtach, w domu już ciepło, masakra), ale postanowiłam sobie, ze na wiosnę Wielki COME BACK!!!!!! i OTO JESTEM na nowo cieszę się z noszenia, plecaczki opanowane, prawie każdy spacerek robimy w chuście. Tamtą chustę też już sprzedałam, bo wkręciłam się w inne. Forum było niezawodne, bo długo nie mieliśmy netu, więc nie miałam skąd czerpać siły! ale odkąd nam założyli w nowym domu, znów wpadłam Dzięki dziewczyny za to, że dzięki Wam znów się nosimy, z powodzeniem, na pleckach!!!! Jedyne zagrożenie, to że czytając Was znów chcę kolejnego Chuściocha

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

No to się cieszę, że znowu częściej będę Cię "widywać" na forum
    A co do chust to u nas również renesans - ostatnio tyle szmatek przez moje łapki przeleciało w poszukiwaniu TEJ właściwej, że aż sama nie zliczę Ciągłe zmiany, ale przynajmniej jest ciekawie
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustomanka Awatar abeba
    Miejscowość
    miasteczko ze żbikiem w herbie

Domyślnie

świetnie, ja też na nowo cieszę sie noszeniem mimo 15kg i tylko mogę popukac się w czoło ,że odpuściłam gdy młody miał ok. 8mcy (też na etapie przedplecaczkowym)

Dzieci są urocze, aczkolwiek niehigieniczne.

Melman z Madagaskaru

Chustomanka Awatar olka
    Miejscowość
    Plewiska/k.Poznania

Domyślnie

Super, super! Witamy ponownie wśród chusto-zakręconych!
    Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci
    W Poznaniu też nosimy

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Czyli to jednak nalog! Wiedziałam hahaha

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olka Zobacz posta
    Super, super! Witamy ponownie wśród chusto-zakręconych!
    Twój cudny girasolek też ma w tym swój udział. Już po pierwszym motaniu, jest PRZECUDOWNA!!!!

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wika Zobacz posta
    Twój cudny girasolek też ma w tym swój udział. Już po pierwszym motaniu, jest PRZECUDOWNA!!!!
    Ale co, co? No pochwal się jaki
    Do mnie dzisiaj kakaowiec przyszedł i tak się pięknie letnio/morsko zrobiło
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania Zobacz posta
    Ale co, co? No pochwal się jaki
    Do mnie dzisiaj kakaowiec przyszedł i tak się pięknie letnio/morsko zrobiło
    o Jezu! ania, dawaj fotę! koniecznie!!!! Tak mnie korcił kakaowiec, ale kupno nie wchodziło w grę. Ja zamieniłam moją opuncję meksykańską na Jesienną Polkę z wątkiem żółtym. I zawitała do nas wiosna-jest taka świeża, radosna i te frędzelki! mniam!

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Jesienna Polka śliczna! Mam kółkową z polki ecru, jest piękna, ale ja się chyba nigdy z kółkową nie dogadam niestety
    A fotki kakaowca obiecuję zrobić, ale niech no słoneczko zaświeci wreszcie żeby całe jego piękno pokazać

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania Zobacz posta
    Jesienna Polka śliczna! Mam kółkową z polki ecru, jest piękna, ale ja się chyba nigdy z kółkową nie dogadam niestety
    A fotki kakaowca obiecuję zrobić, ale niech no słoneczko zaświeci wreszcie żeby całe jego piękno pokazać
    ja mam tak samo z kółkową, nie umiem i już; mama mi uszyła taką piękną, ale leży. A na fotki kakaowca czekam, nie odpuszczę Ci

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustonówka

Domyślnie

Chyba sobie wydrukuję ten wątek i będę go czytać na okrągło

Napisałam już w innym wątku, chciałabym wrócić do noszenia. Nigdy nie zawiązałam plecaczka, nawet nosidła nie umiałam na plecach zapiąć. Ale może się jednak odważę...?

Janko ma już wprawdzie 2 latka, ale waży niecałe 11 kg, widzę po Waszych wpisach, że przy takiej wadze jeszcze jest szansa na plecakowanie?

Uff, czyli nie muszę sobie na razie rodzić nowego chuściocha

Uprawnienia umieszczania postów