Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: larvunia pyta

Chustonoszka Awatar 22justyna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Myślę, że nati to dobry wybór. Ja osobiście jako pierwszej chusty nie kupowałabym innej niż z bawełny, bo odczucia noszenia w lnie, bambusie, jedwabiu czy konopiach są mocno subiektywne - jednym pasuje, innym nie. Ja mogę Ci polecić także chusty super cieniutkie takie jak vatanai. Moja pierwsza chusta to była też mega cienka ellaroo i była superowa. Idealna na lato. Jednak te cienkie chusty dobrze noszą tylko do jakiś 8 kg, potem trzeba czegoś bardziej nośnego. Myślę, ze z natki bedziesz zadowolona

Chustonówka Awatar larvunia
    Miejscowość
    Krzeszyce k.Gorzowa Wlkp.

Domyślnie

dzieki raz jeszczed za cenne uwagi
    powiedzcie jeszcze czy moj "misiowaty" mezus moze zwrostem nie wysoki ale w barach i z brzuszkiem spory zmiesci sie w NATI M
    Ja wiem ze rozmiary sa po to co by udogodzic i ulatwic, ale chcialabym zobaczyc czy mu podpasuje chusta najpierw na tej dla mnie co kupuje...
    Czy nie ma szans by dal rade
    Mama Marcelka i Michalinki

ChustoTata Awatar krtek
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez larvunia Zobacz posta
    dzieki raz jeszczed za cenne uwagi
    powiedzcie jeszcze czy moj "misiowaty" mezus moze zwrostem nie wysoki ale w barach i z brzuszkiem spory zmiesci sie w NATI M
    Ja wiem ze rozmiary sa po to co by udogodzic i ulatwic, ale chcialabym zobaczyc czy mu podpasuje chusta najpierw na tej dla mnie co kupuje...
    Czy nie ma szans by dal rade
    tylko pytanie co oznacza: "ale w barach i z brzuszkiem spory"
    ja malutki nie jestem, (178/116/98) i w nati Standard czyli 4,60 spokojnie wiązałem 2x,

Chustonówka Awatar larvunia
    Miejscowość
    Krzeszyce k.Gorzowa Wlkp.

Domyślnie

ojej nie wiem ile moj mezus ma...
    ale misio z niego...
    dzieki krtek jak Ty weszles to i mojego bede wiazac niech sie uczy ze mna hehehe
    Mama Marcelka i Michalinki

Uprawnienia umieszczania postów