a ja bym Ci poleciła dla malucha i na lato chustę z jedwabiem, a może vatanai cieniutki?
a ja bym Ci poleciła dla malucha i na lato chustę z jedwabiem, a może vatanai cieniutki?
jedwab ponoc sie slizga i trzeba poprawiac wiazania, czy sie myle![]()
Troche za droga dla mnie chyba... Nati tansza i kupuje uzywana puki co. Moze jak naucze sie i przekonam i mloda do chust (nie wiadomo czy nie bedzie przeciwskazan) to poszukam innej. Dziekuje![]()
Mama Marcelka i Michalinki
Myślę, że nati to dobry wybór. Ja osobiście jako pierwszej chusty nie kupowałabym innej niż z bawełny, bo odczucia noszenia w lnie, bambusie, jedwabiu czy konopiach są mocno subiektywne - jednym pasuje, innym nie. Ja mogę Ci polecić także chusty super cieniutkie takie jak vatanai. Moja pierwsza chusta to była też mega cienka ellaroo i była superowa. Idealna na lato. Jednak te cienkie chusty dobrze noszą tylko do jakiś 8 kg, potem trzeba czegoś bardziej nośnego. Myślę, ze z natki bedziesz zadowolona
dzieki raz jeszczed za cenne uwagi
powiedzcie jeszcze czy moj "misiowaty" mezus moze zwrostem nie wysoki ale w barach i z brzuszkiem spory zmiesci sie w NATI M![]()
Ja wiem ze rozmiary sa po to co by udogodzic i ulatwic, ale chcialabym zobaczyc czy mu podpasuje chusta najpierw na tej dla mnie co kupuje...
Czy nie ma szans by dal rade![]()
ojej nie wiem ile moj mezus ma...
ale misio z niego...
dzieki krtek jak Ty weszles to i mojego bede wiazac niech sie uczy ze mna hehehe