Pytanie mam proste. Jaką chustę włożyły byście na taką okazję? Tyle że to będzie mój ślub własny... i chrzciny malutkiej na dodatek. Ale będzie już większa 10 miesięcy. Polećcie mi coś ciekawego proszeeę![]()
Pytanie mam proste. Jaką chustę włożyły byście na taką okazję? Tyle że to będzie mój ślub własny... i chrzciny malutkiej na dodatek. Ale będzie już większa 10 miesięcy. Polećcie mi coś ciekawego proszeeę![]()
tylko jedwabna zara she![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
o zara she byłaby przepiękna na taka okazję![]()
A jak duże dzieciątko? Może na taką okazję kółkowa? Łatwo i szybko będzie można dziecko włożyć albo wyjąć.
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
moze jakas kolkowa od vombati?
piekne sa a dotego mozna na szybko bablawyjac i wsadzic jakby siemala nudzila czykrecila![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Może dopiszę impreza będzie w maju 2 dokładnie. I mam nadzieję że będzie ciepłoMała będzie miała prawie 10 miesięcy. Z kółkowymi się do teraz nie dogadałam na biodrze noszę w krótkiej. Zara jest piekna to fakt
![]()
wybierałabym raczej kolor niż domieszkę.
dopasuj do kiecki, kwiatów, butów...
jak będziesz ubrana?
2007, 2009, 2016
wlasnie to samo miałam napisać: wybierz pod kolor Twojej sukni!!
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci