Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Czy znacie nosidło WOMAR RAINBOW ZAFIRRO??? Proszę o radę...

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

No to mnie zjechałyście....
    jak pisałam jestem jeszcze zielona, więc proszę o wyrozumiałość. forum zaczęłam czytać, ale chyba zanim bym wszystko przeczytała i zrozumiała, to moje dziecko już chyba by nie potrzebowało nosidła/ chusty
    Oczywiście wszystkie uwagi przyjmuję z pokorą i dziękuję za zainteresowanie i reakcję.

Czy możecie mi podać mniej więcej co można kupić żeby było zdrowe i nie kosztowało majątku (moja obecna sytuacja mi na to nie pozwala...)

Czy to w ogóle możliwe żeby kupić coś dobrego w rozsądnej cenie?

Z góry dzięki za wszystkie uwagi

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Przejrzyj bazarek. Tu raczej nie znajdziesz wisiadła, a w modelach i cenach możesz przebierać

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

poszukaj na allegro "timaru" infant
    to chinska tania podóbka nosidła ergo.
    ale jest ok i nie kosztuje wiecej niz 100 zł powodzenia
    poza tym grimma podała linki do ono no i ma przeszukaj chustostragan, tylko chyba gdzies tam było jakies wisiadło tyle ze sprzedajaca została poinformowana o tym ze TU (na tym forum) wisiadeł nikt nie promuje i nie kupuje (do noszenia) bez reakcji niestety

wnosze zatem do moderacji/administracji
    o dodanie do regulaminu określenia ze wisiadeł tu nie wolno wystawiac bo własnie mzoe sie trafic osoba zupełnie nie znająca sie na tym wszystkim i widząc tanie nosidło skusi sie na nie
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Bardzo fajnie że chcesz nosić, niestety nosidło o którym piszesz to zwykłe wisiadełko
    Jeśli znajdziesz chwilę poczytaj o chustach i ergonomicznych nosidłach, przejrzyj bazarek. Często można kupić coś w bardzo przyzwoitej cenie.
    Pozdrawiam
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustonówka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Dzięki, jestem wdzięczna za wszystko.

Właśnie najbardziej chciałabym mei tai'a. Będę szukać na bazarku.

Grimma dzięki- weszłam na tą str ale niestety chwilowo w przebudowie.

A co myślicie o tym- to poleciła mi koleżanka:

http://allegro.pl/nosidlo-ergonomicz...505537792.html

A tak w ogóle to jestem z Lublina i gorąco pozdrawiam!!!

Chusteryczka

Domyślnie

ten mei tai wygląda ok!

jak jesteś z Lublina, tam jest duuuużo chustomam, moze warto sie spotkać i zobaczyć parę nosideł, zanim wybierzecie ostatecznie!

tak w ogóle, to witaj na forum!
    życzę dobrych wyborów!
    K. 2009M. 2012

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Tutaj jest podforum lublin, zajrzyj możesz się z kimś spotkać, nawet teraz dziewczyny ustalają termin spotkania
    http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=135
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

no właśnie najlepiej się spotkac i "pomacac" a może jakaś szmata Ci wpadnie w oko
    Jeśli chodzi o mt to zależy od posiadanego dziecka, musisz panel wybrac pod jego faktyczne potrzeby (chodzi o szerokośc) i jak to już będziesz wiedziała to możesz spokojnie buszowac po bazarku czy all. Pamiętaj że dzieciak powinien sam siedziec
    Timaru jako nosidło jest fajne, nie rewelacyjne i majątku nie kosztuje Lepsze takie niż womar
    Krytyką z naszej strony się nie martw, my tak zawsze i to z dobrego serca choc wisiadła zawsze wywołują gorącą dyskusje
    miłego noszenia
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

mt do którego dałaś link wygląda bardzo porządnie. tak jak dziewczyny radzą przed zakupem najlepiej sie spotkac -
    mt powinien byc na wymiar dziecka - dziewczyny na pewno podpowiedza jak zmierzyć, zeby było ok. (szerokość i wysokośc panela) no i jak poprzymierzasz to tez zobaczysz jak sie czujesz Ty i dziecko (nie każdy lubi np grubo wypełnione lub bardzo szerokie pasy, nie zawsze tez potrzebny jest 2 m pas biodrowy -to od Twoich gabarytów zależy)
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mogway_aisha Zobacz posta
    No to mnie zjechałyście....
    jak pisałam jestem jeszcze zielona, więc proszę o wyrozumiałość. forum zaczęłam czytać, ale chyba zanim bym wszystko przeczytała i zrozumiała, to moje dziecko już chyba by nie potrzebowało nosidła/ chusty
    Oczywiście wszystkie uwagi przyjmuję z pokorą i dziękuję za zainteresowanie i reakcję.
    Iiii tam zjechałyśmy po prostu na gwałt chcemy Cię powstrzymać przed popełnieniem błędu

Najtaniej to chyba kupić używanego mei-tai'a, faktycznie zajrzyj na bazarek albo daj ogłoszenie, za 100zł zdarzały się całkiem fajne nosidła (albo nawet i taniej )

Poza tym jest jeszcze opcja pożyczena czegoś od jakiejś niedalekiej chustomamy - skąd jesteś? Są wątki lokalne w dziale warsztaty/spotkania, są podfora dla większych miast i regionów, wreszcie możesz się wybrać na jakieś spotkanie Klubu Kangura i poprzymierzać bo nie wszystko każdemu pasuje...
    Powodzenia!
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów