demona przyznam że bardzo mnie kusisz, tym bardziej że jedwab mi się marzy od kilku miesięcy... tylko moja córa ciężka od dawna i się nie odważyłam... to mówisz że nino jedwabne polecasz... z torbami pójdę...
demona przyznam że bardzo mnie kusisz, tym bardziej że jedwab mi się marzy od kilku miesięcy... tylko moja córa ciężka od dawna i się nie odważyłam... to mówisz że nino jedwabne polecasz... z torbami pójdę...
Ellevijowska Zara też nie jest super droga, a spoko nośna... Nie trzeba się fiksować na chustach-legendach![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
demona, a przy okazji ciekawośc mnie męczy: SNS to jaki koszt ?![]()
(i tak mnie nie stać, ale baba jestem)
2 + 7 (2005-2018)
450-500 euro
O właśnie! Ponoć te śliczne jaskółki Nati też są grube i nośne, a cena przyzwoita![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
nino TS mialam, chodziło mi o nie-dziki jedwab.
dla mnie ptaki jedwabne nie nosza zas tak cudownie.
natki, to demonko, sama pisałaś, że nie rewelacja jeżeli chodzi o nośność.
no a romby mi sie nie podobają, nino i inne fale poza moim zasiegiem. ewentualnie pozostaja mille różowe w fajnen cenie do wyhaczenia...
K. 2009M. 2012
tyle że pytanie było o nośny jedwab a nie o chustę nośną samą w sobie. Mnie też nie stać na NSN ale dobrze że takie chusty są i niektórzy mogą sobie na nie pozwolić
I tu troszeczkę zazdraszczam Demonaale tak pozytywnie rzecz jasna!
Jednym słowem jedwabiu spróbuję ale przy następnym dziecku![]()
mnie tez nie stac na chuste za 500 ojro, poprostu miałam szczęście![]()
romby super noszą, szkoda że takie jasne![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.