Myślałam, że jedwabne ptaszki są nośne, a ostatnio przeczytałam, że z 12kg już sobie nie bardzo radzą. To czy jest jakiś jedwab naprawdę nośny?
Myślałam, że jedwabne ptaszki są nośne, a ostatnio przeczytałam, że z 12kg już sobie nie bardzo radzą. To czy jest jakiś jedwab naprawdę nośny?
2 + 7 (2005-2018)
millefiori.
przynajmniej ja tak twierdzę![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ptaszki z moimi 11,5 radza sobie świetnie, podobnie jak silk indio v1 i fale aqua. No a nino silkowe przebija wszelkie znane mi chusty, z rozkiem/zinkiem/itp na czele.
indio natur-nosiłam w nim tak do 13 kg
nino silk, jedwabne fale na pewno bo dość grube (przy czym macałam tylko hellblau), mille też nieźle bo dosc grube są i zwarte,
indio natur fajne jest (v1 zwłaszcza )
i dziki jedwab też naprawde bardzo dobrze sobie radzi. i mięknie z czasem, bo na początku jest deskowaty.
więc duzo tego![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
wszystkie
ale nie ma zelaznej reguly, jak zreszta z kazda szmata, kazdemu co innego odpowiada![]()
A dla 13 kg maluszka warto jeszcze spróbować? Nigdy nie nOsilam w jedwabiu.... I w sumie lubię grube chusty, ech chyba już nigdy nie spróbuje jedwabiu.
demona przyznam że bardzo mnie kusisz, tym bardziej że jedwab mi się marzy od kilku miesięcy... tylko moja córa ciężka od dawna i się nie odważyłam... to mówisz że nino jedwabne polecasz... z torbami pójdę...
Ellevijowska Zara też nie jest super droga, a spoko nośna... Nie trzeba się fiksować na chustach-legendach![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
ja jestem ciekawa jak mille różowe noszą
ale malucha to wszystko poniesie![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Japana nie znam, a mille trochę grubsze i sztywniejsze od rombów, ale moim zdaniem romby nosza lepiej. Z kolei mille ładniejszePomogłam
![]()
który?
po lnach, konopiach i różnych wełnach chciałabym jeszcze w jedwabiu znów ponosić alem wymagająca![]()