a jak nosi japan nati z jedwabiem?
a jak nosi japan nati z jedwabiem?
K. 2009M. 2012
ja jestem ciekawa jak mille różowe noszą
ale malucha to wszystko poniesie![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Japana nie znam, a mille trochę grubsze i sztywniejsze od rombów, ale moim zdaniem romby nosza lepiej. Z kolei mille ładniejszePomogłam
![]()
a mille 4 poszło wczoraj za 250 ojro, dobrze, że Pan ustanowił szlaban na wysyłkę do Polski, bo bym się jeszcze oddała niebezpiecznej zabawie w podbijanie...
ten tego, to się dowiedziałam
mako, nino mi sie marzy, ale boje sie jego cienkości...
K. 2009M. 2012
A ja wzdycham do różowego (!) indio z jedwabiem-za późno stwierdziłam,że chcęI w ogóle ta przypadłość indiowa mnie ogarnia
A jedwab każdy mnie interesuje zresztą
![]()
To prawda - różowe indio nosi świetnie - kolor trochę za słodki, ale mojej kudłatej brunetce ładnie w różach.
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
...a jakby ktoras chciala najnowszy "ornat" didkowy, lilie bladoniebieskie, to na NM wisza za jedyne 264 f :/
i pomyslec, ze placilam w sklepie za moje ponad stówe mniej.
patrzac na te ceny czasami mysle, ze sie niektorym w d.... poprzewracalo![]()
ja Ci szerzej rozwine w mailu co to wiesz
ale -tak na szybko teraz-naprawde BRZYDZI mnie sytuacja, w ktorej ktos kupuje chuste, po czym za miesiac wystawia ja na sprzdaz jako nowiutka w pudelku piszac, ze niestety "kolor jej nie odpowiada", z cena dwa razy wieksza niz kupil. a prawda jest taka, ze nigdy jej nie miala zamiaru uzywac.
co innego oczywiscie sprzedawac chuste za duzy grosz, jesli sie samemu ja tak drogo kupilo , co innego dostosowywac sie do aktualnych cen po jakims okresie uzytkowania chusty, co innego sprzedawac za wiecej, gdy sie cos z ta chusta zrobilo w celu uatrakcyjnienia jej, wiadomo, wlozona praca etc.-ale -jak to sie na anglojezycznych okresla-wrap flippers, kupujace dla zysku i z tym zyskiem w glowie to moim zdaniem niemoralne zmory chustoswiata.
Green to ja sie ustawiam do wszystkich Twoich unikatów![]()
heh...ale ja ich uzywam
nie, no ja zdaje sobie sprawe ze to ciezki temat i naprawde nie potepiam w czambul sprzedajacych za wysokie ceny. sama wiem, ze gdybym np miala sprzedac mojego czarnego pawia 2010, na pewno puscilabym go za cene wyzsza, niz ta, za ktora go kupilam (i serio nawet nie wiem, ile mialby kosztowac). w zasadzie chodzi mi o laski, ktore kupuja kazda nowosc by za pare dni puszczac je z duza przebitka, karmiac sie rozpacza tych, ktore przegapilymnostwo takich jest i na NM , i na TBW, i sa to mocno rozroznialne juz nicki
A to ja teraz już moge tutaj dopisać, że japan jedwabny nosi pięknie!Lepiej niż jedwabne apricot i morze nati
Ale też jest od nich grubszy
2 + 7 (2005-2018)