Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: polećcie otulacz

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Ja kupiłam w krainie pieluszek. Bardzo fajny sklep.Świetny kontakt ze sprzedawcą.
    Ostatnio skusiłam się na kolejnego flipa, ponieważ drugi był gratis. Gratisa sprzedałam i wyszedł mi flip z wkładem za 13 zł.
    Wysyłają za darmo, jeżeli zrobisz zakupy na kwotę 300 zł.

Chustomanka

Domyślnie

może warto się rozejrzeć w necie, bo ta promocja była w kilku sklepach tzn co najmniej dwóch widziałam.

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Flipy na przykład w Pieluszkarni i na ekomaluch.pl i ekobaby.pl.

Ja polecma ogromnie dla noworodka otulacze Littlepenguin:

http://littlepenguin.eu/index.php?op...emart&Itemid=4

Mięciutkie, delikatne, lamówka nie odciska się na skórze. Ceny przystępne. I są rozmiarowe - ja uzywałam ich u córki od 2,5 kg i S sprawdzała sie świetnie, wyrastamy z niej przy 5 kg.
    A koszty wysyłki poza Polskę wbrew pozorom nie muszą być dużo wyższe.

Chustomanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

No ta ja jeszcze zamieszam - od urodzenia synka używam i baaardzo chwalę sobię otulacze Econobum - mięciuteńki PUL, mięciutka lamówka (mamy z białym obszyciem), regulowany rozmiar
    WYdają się milsze i przyjemniejsze od Flipa (Flipa mam ale nie używamy)

IV były dla mnie za sztywne

ChustoTata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekotata Zobacz posta
    Fijonko, pierwszy otulacz na allegro znalazłem, potem przez tą stronkę. Ostatnio zamawiałem przez email- tam gdzieś jest adres- poszukam jeszcze na swojej poczcie. Dziewczyna szyje w wolnej chwili - naszemu Synkowi uszyła na wymiar- tj. od wymiarów jakie jej wysłalem w zwyż.
    Fijonka- w odpoweidzi na prośbę o namiarki na otulacz z pieluszkomanii - zamawiałem poprzez ten email:
    zaremba83@o2.pl

Chustonoszka

Domyślnie

Bardzo dziękuję

Chustonówka

Domyślnie

zdecydowanie polecam flipa - bezproblemowo używam przy noworodku (waga urodzeniowa 3400). całkiem fajny jest tez weehuggers (mam na napy), choć nie tak miękki jak flip. IV bardzo, ale to bardzo nie lubię - używałam przy starszej córce, po jakimś czasie rzepy zaczęły odwijać się i drapać małą po brzuchu i udach. wyrzuciłam i nigdy więcej mieć nie zamierzam

Domyślnie

Dziewczyny, a jakbyście miały wybrać FLIP czy Blueberry, to który? Mam jednego flipa i chcę teraz dokupić i się waham czy drugiego flipa czy Blueberry. Ma któraś z Was oba i jest w stanie porównać?
    robię sobie odwyk

Chustonoszka Awatar kośka
    Miejscowość
    Stargard szczeciński

Domyślnie

ja z czystym sumieniem moge polecić to
    http://www.organicalulu.pl/akcesoria...uszke-pul.html
    jest bardzo wygodny, mieciutki, fajnie sie uklada z formowankami kupilam 1 i zaluje ze tylko jeden , jest regulowany i ma kilka rozmiarow, i napewno nie przecieka, my używamy go na noc

Chustofanka Awatar mama_maleństwa
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirabel Zobacz posta
    No ta ja jeszcze zamieszam - od urodzenia synka używam i baaardzo chwalę sobię otulacze Econobum - mięciuteńki PUL, mięciutka lamówka (mamy z białym obszyciem), regulowany rozmiar
    WYdają się milsze i przyjemniejsze od Flipa (Flipa mam ale nie używamy)
    Podpisuje się- Econobum jest tak mięciutki i cienki, że zastanawiam się jakim cudem to się nie potarga! Uwielbiam.

Uprawnienia umieszczania postów