Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: polećcie otulacz

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Otulacz Kikko jest mięciutki i świetnie się dopasowuje. Byłby idealny, gdyby nie był podszyty bawełną. Ale może dla kogoś to zaleta.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

a Weehugger?
    jest rozmiarowy co prawda ale cieniutki i z falbankami.
    edit o taki http://www.pieluszkarnia.pl/product-...-na-rzepy.html
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 20-03-2011 o 12:11
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustonoszka

Domyślnie

jeszcze raz dziękuję za propozycje, pooglądam i posprawdzam.

Ekotata- nie mieszkam w PL, więc kupowanie od szyjących dziewczyn nie bardzo mi jest po drodze, ale ten zalinkowany przez Ciebie otulacz baaaardzo mi się podoba, podasz proszę dokładniejsze na niego namiary? generalnie kupuję firmowe, bo jak mi nie przypasuje to mogę praktycznie bez straty je odsprzedać, z niefirmowymi to trudniejsze albo wręcz niemożliwe. ale z tym Twoim zaryzykuję.

ChustoTata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fijonka Zobacz posta
    jeszcze raz dziękuję za propozycje, pooglądam i posprawdzam.

Ekotata- nie mieszkam w PL, więc kupowanie od szyjących dziewczyn nie bardzo mi jest po drodze, ale ten zalinkowany przez Ciebie otulacz baaaardzo mi się podoba, podasz proszę dokładniejsze na niego namiary? generalnie kupuję firmowe, bo jak mi nie przypasuje to mogę praktycznie bez straty je odsprzedać, z niefirmowymi to trudniejsze albo wręcz niemożliwe. ale z tym Twoim zaryzykuję.
    Fijonko, pierwszy otulacz na allegro znalazłem, potem przez tą stronkę. Ostatnio zamawiałem przez email- tam gdzieś jest adres- poszukam jeszcze na swojej poczcie. Dziewczyna szyje w wolnej chwili - naszemu Synkowi uszyła na wymiar- tj. od wymiarów jakie jej wysłalem w zwyż.

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Również zamawiałam w "pieluszkomanii" .
    Pieluszki przecudne a dziewczyna, któa szyje przesympatyczna. Chętnie radzi. Ceny konkurencyjne. Polecam!

Chustomanka Awatar goldhind
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

a gdzie się te flipy kupuje??

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Ja kupiłam w krainie pieluszek. Bardzo fajny sklep.Świetny kontakt ze sprzedawcą.
    Ostatnio skusiłam się na kolejnego flipa, ponieważ drugi był gratis. Gratisa sprzedałam i wyszedł mi flip z wkładem za 13 zł.
    Wysyłają za darmo, jeżeli zrobisz zakupy na kwotę 300 zł.

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Flipy na przykład w Pieluszkarni i na ekomaluch.pl i ekobaby.pl.

Ja polecma ogromnie dla noworodka otulacze Littlepenguin:

http://littlepenguin.eu/index.php?op...emart&Itemid=4

Mięciutkie, delikatne, lamówka nie odciska się na skórze. Ceny przystępne. I są rozmiarowe - ja uzywałam ich u córki od 2,5 kg i S sprawdzała sie świetnie, wyrastamy z niej przy 5 kg.
    A koszty wysyłki poza Polskę wbrew pozorom nie muszą być dużo wyższe.

ChustoTata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekotata Zobacz posta
    Fijonko, pierwszy otulacz na allegro znalazłem, potem przez tą stronkę. Ostatnio zamawiałem przez email- tam gdzieś jest adres- poszukam jeszcze na swojej poczcie. Dziewczyna szyje w wolnej chwili - naszemu Synkowi uszyła na wymiar- tj. od wymiarów jakie jej wysłalem w zwyż.
    Fijonka- w odpoweidzi na prośbę o namiarki na otulacz z pieluszkomanii - zamawiałem poprzez ten email:
    zaremba83@o2.pl

Chustonoszka

Domyślnie

Bardzo dziękuję

Chustonówka

Domyślnie

zdecydowanie polecam flipa - bezproblemowo używam przy noworodku (waga urodzeniowa 3400). całkiem fajny jest tez weehuggers (mam na napy), choć nie tak miękki jak flip. IV bardzo, ale to bardzo nie lubię - używałam przy starszej córce, po jakimś czasie rzepy zaczęły odwijać się i drapać małą po brzuchu i udach. wyrzuciłam i nigdy więcej mieć nie zamierzam

Uprawnienia umieszczania postów