Witam na imie mam Zuzanna jestem ama 2 letniej Anieli i 3 miesiecznego Ignacego, poszukuje mam z dziecmi do towarzystwa na spacerachnudno i smutna tak kisic sie w 4 scianach, odzywajcie sie lubelskie mamy
![]()
Witam na imie mam Zuzanna jestem ama 2 letniej Anieli i 3 miesiecznego Ignacego, poszukuje mam z dziecmi do towarzystwa na spacerachnudno i smutna tak kisic sie w 4 scianach, odzywajcie sie lubelskie mamy
![]()
hej,
miło Cię poznaća z jakiej jesteś dzielnicy?
Milenka (14.8.2003) i Miłoszek (13.2.2008) - dwa wścieklece...
a ja bywam czasem na /czubach, w sumie niedaleko![]()
Milenka (14.8.2003) i Miłoszek (13.2.2008) - dwa wścieklece...
nie to nie bylam ja, ja chadzam obecnie w zielonym bambusie nati a czesciej z wozkiem podwujnym britaxsiea gdzie mieszkasz??? a gdzie pracujesz na nalkowskich???pozdrawiam
czemu tak o sobie piszesz??a gdzie sie przenosicie??
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
E tam całkiem miła z ciebie osoba Macierzanko
Witaj Zazu, chyba widziałam cię ostatnio jak szłam odebrać dziecko ze żłobka. Mama z chuścioszkiem, dzieckiem i jej koleżanka z dzieckiem. To była zielona chusta więc opis by się zgadzał. Chciałam zagadać ale obawiałam się jak zareagujesz. My już teraz niechustowi (chustę pożyczyłam jednej mamie), głównie nóżkowiczasem nubigowi. Chętnie się spotkam ale raczej popołudniem albo w weekend. Mieszkam koło BRW. A tak w ogóle to mamy podforum lubelskie na chustach http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=135 i kroi się niedługo spotkanie.
Lucjan 20.11.2009, http://lucyferkiem.blogspot.com/
kasku - ja też z Centrum, chociaż bliżej Litewskiego
To tak bliżej lata może zorganizujemy spotkanie w Saskim?Pierwsze spotkanie na jakim byłam i się zetknęłam z chustami było właśnie w parku i było SUPER
macierzanka- a masz dużo Jodi Picoult?bo jak masz to przyjeżdżam! hehe...u nas tylko 4 mają i już przeczytałam wszystkie...
Sory Zuzka za OT![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce