-
Chustoholiczka
no pewnie, mnie się podoba, że nosi, a nie że siedzi w sejmie godzinami z tym małym. ja sobie nie wyobrażam, że to jakaś norma, że ona codziennie kilka godzin siedzi z tym maluchem na czytaniach, głosowaniach itp.
wyobrażam sobie, że to było coś ważnego, musiała być, a nie mogła zostawić dziecka w poselskim hotelu - bo ta babka nie jest z wawy. pewnie (?) zwykle dziecko jest z nianią/tatą, a wyjątkowo mama je zabrała.
było kilka dyskusji o tym, że AP i kontinuum jest trudne w dzisiejszych czasach, bo dziecka nie można zabrać do pracy, a ta babka pokazuje, że jednak można próbować. mam nadzieję, że podchodzi do tego rozsądnie.
ja miałam kilka takich sytuacji, kiedy nie miałam co zrobić z dzieckiem (nie mamy we wro żadnej rodziny), a do pracy iść musiałam. no i poszłam ze Staśkiem.

Uploaded with ImageShack.us
spał w chuście, ja robiłam swoje, potem wyszliśmy. ale - nawet gdyby szefostwo się zgadzało, w co wątpię - nie robiłabym z tego nawyku.
a babeczka to Pomaska z PO. widzialam z nią wywiad, jak jeszcze byla w ciąży. mówiła, że planuje szybko wrócić do pracy (bo to też specyficzna praca, misja itp), ale nie zamierza rozstawać się z dzieckiem.
Uprawnienia umieszczania postów