Zastanawiam się nad jednym z tych dwóch pasiaków. Dziewczyny, co możecie powiedzieć o tych dwóch szmatach, chodzi mi głównie o nośność?
Zastanawiam się nad jednym z tych dwóch pasiaków. Dziewczyny, co możecie powiedzieć o tych dwóch szmatach, chodzi mi głównie o nośność?
tęczę fr. mam i bardzo lubię, to nośna szmatka, daje radę prawie 11 kg, ale girasola nie macałam, więc się nie wypowiem![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedzi, za tęczą przemawia też cena![]()
obydwie piękne. w girasolu nie nosiłam, ale jest gruby, porządny, z nośnością nie powinno być problemu. na żywo jest przepiękny, widziałam tego, co myrra teraz sprzedaje, jak mi. w nim nosiła jeszcze.
w tęczy nosiłam ok 13 kilo i bez problemu, wręcz z przyjemnością
też między nimi wybierałam - mam tęczę, bo akurat tak widać miało być![]()
wybralam sympuhoi w sumie to mam dwie chusty, w zaleznosci z ktorej strony zamotam (chodzi o uklad paskow gora:dol w kieszonce) Ok 10.5 kg nosila tak dobrze, ze az w szoku bylam, jak dalej bedzie, to nie wiem
![]()
długo szukałam swojej tęczy, ale warto było czekać
nosiłam dzisiaj małą dość sporo w kieszonce i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo nic a nic nie czułam ciężarubyło mi bardzo wygodnie
mogę zrobić porównanie do nielimitowanego girasola, którego mam - tęcza bez porównania wygodniejsza i nośniejsza IMO![]()
Ostatnio edytowane przez ania ; 16-03-2011 o 20:25
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Ja też niedługo doczekam się na moją tęczę, yupi!
Tęcza zdecydowanie grubsza. Co do nośności, to tęcza nosi super. W symphuo jeszcze nie nosiłamale na podstawie "macania" robi obiecujące wrażenie. No i limitowane Girasole noszą lepiej niż standardy.
kupiłam tęczę, już nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie![]()
miałam oba i u mnie odpadły ze względów kolorystycznych ale chyba jeśłi chodzi o fakturę i nośność to wolałam tęczę
Aś, Julek '08 i Alik '11
podbijam
czy tecza jest grubsza np od nati amazonia ,albo indio ?
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Tęcza jest tak gruba jak gekony antigua, conajmniej 2 razy grubsza niz nowa amazonia. Baaardzo mi przypadła do gustu na plecaki.
w takim razie jej nie kupie bo za gruba
wole ciensze chusty,z takimi daje sobie rade tylko.
edit:aa dziekuje bardzo za szybka odpowiedz :*
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Tak, tęcza jest gruba i twarda. Dobra dla starszaka.
jak twarda to juz calkiem nie dla mnie
a tak mi sie podoba,wiele mi sie podoba ale wszystko grube.
jak ja sobie z zara czy indio nie dalam rady,dopiero z amazonia to to dla mnie za ciezko bedzie.
mam taka trucizne cienizne z wymianki bara barn i ja kocham za nosnosc i za cienkosc wlasnie,lepiej nosi niz natka Zuzki 12 kg a cieniuśka i mieciutka.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
wg mnie twarda nie jest, ja złamałam tęczę bardzo szybko, śpiąc na niej i fajnie się dociąga, dobrze nosi
a mnie interesuje, jak wypada tęcza w porównaniu do babylonii? która grubsza, nośniejsza ?
czy ktoś nosił w tęczy kółkowej? warto czy nie?
tęcza powala mnie kolorami, ale poza tym niewiele nie wiem
![]()